Ντεσπέιν: “Δεν έκανα εγώ τη διαφορά…”

Σύρος αποστολή: Παντελής Λώλης
Την ώρα που ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε ότι η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ο Ρολάντο Ντεσπέϊν, ο ίδιος ο Κουβανός αποποιήθηκε το γεγονός ότι έκανε εκείνος την διαφορά στο ματς.

Σύρος αποστολή: Παντελής Λώλης
Την ώρα που ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε ότι η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ο Ρολάντο Ντεσπέϊν, ο ίδιος ο Κουβανός αποποιήθηκε το γεγονός ότι έκανε εκείνος την διαφορά στο ματς. «Δεν νομίζω ότι εγώ κάνω τη διαφορά, ούτε βλέπω το βόλεϊ ως άθλημα που ένας παίκτης κρίνει το αποτέλεσμα. Μου αρέσει το βόλεϊ, δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και έτσι το αντιμετωπίζω. Αν το κάνεις μόνο για τα χρήματα, τότε ίσως είναι διαφορετικό» είπε και ολοκλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη επί του Ολυμπιακού γιατί δεν ήταν εύκολος αντίπαλος και μπορώ να πω ότι μας δυσκόλεψε. Τώρα είμαστε στον τελικό και είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στον τελικό γιατί ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στο γήπεδο».

Ο Ντεσπέιν ήταν το κεντρικό πρόσωπο των δηλώσεων με τον Σωτήρη Δρίκο να αναφέρεται σε αυτόν:  «Μας έλειψε ο Ντεσπέιν το προηγούμενο διάστημα και έπρεπε να καλύψουμε γρήγορα το χαμένο έδαφος. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι τα καταφέραμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, είναι στα συν. Κρατάμε τη νίκη και παράλληλα. την αφήνουμε πίσω μας γιατί ακολουθεί ο τελικός με τη Λαμία. Ξέρω πόσο πολύ θέλει η Λαμία το Κύπελλο και θα το διεκδικήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στον αθλητισμό και τη μπάλα όλα γίνονται.».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, είπε: «Νομίζω ότι κοντράραμε αρκετά τον Ηρακλή, αφού τουλάχιστον στα δύο πρώτα σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο. Αντίθετα, στο τρίτο σετ μείναμε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς και έτσι χάθηκε κάθε ελπίδα. Αν προσέξουμε τα στατιστικά, φαίνεται ότι είχαμε καλή επίθεση ειδικά στην αλλαγή. Όμως, ο Ηρακλής μας πίεσε πολύ με το σερβίς του και έπρεπε να διαχειριστούμε ορισμένες δύσκολες στιγμές. Επιθετικά και ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός και φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση γιατί πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την άλλη δεν πιάσαμε και το μάξιμουμ της απόδοσής μας».

Ο Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Ξέραμε τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος, τον πιέσαμε και τελικά πιστεύω ότι φτάσαμε σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Ηρακλής και Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Α1 και αυτό δεν το αποδεικνύουν μόνο με τη βαθμολογική θέση τους, αλλά και με τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει δύο. τελικούς και μας περιμένει άλλος ένας για να πάρουμε το Κύπελλο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Λαμία για την πρόκριση και ελπίζω ότι θα γίνει ένας ωραίος τελικός που θα τον ευχαριστηθούν όλοι».


Κ. Χριστοφιδέλης: “Πρώτα η ομάδα, μετά οι προσωπικοί στόχοι”
Έτοιμος να γράψει ιστορία στον τελικό κόντρα στη Λαμία είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Σε περίπτωση που ο “γηραιός” κατακτήσει την κούπα ο Χριστοφιδέλης θα φθάσει τον Ανδρέα Θεοδωρίδη στην δεύτερη θέση των παικτών με τις περισσότερες κατακτήσεις αφού θα πιάσει τον μαγικό αριθμό 7 (9 έχει ο πρώτος στη λίστα Γιώργος Ντράκοβιτς). Ο Χριστοφιδέλης πάντως το μόνο που δεν σκέφτεται είναι η προσωπική του επιτυχία. “Προέχουν οι ομαδικοί στόχοι και μετά οι ατομικοί. Αυτά θα τα δούμε μετά το ματς με τη Λαμία…”, ήταν η λιτή για το δικό του προδιαγραφόμενο ρεκόρ, δήλωση και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα: “Σίγουρα περιμέναμε καλύτερο Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε όμως με πολύ καλό ρυθμό και αυτό μας βοήθησε. Ήμασταν λίγο επιπόλαιοι σήμερα αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Όπως λέει και ένας φίλος μου (σ.σ. Νικολάι Ζελιάσκοφ) “ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις ρεζίλι”.

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.