Κλείνει δωμάτια στην Πάτρα ο Απόλλων

Σε κρατήσεις δωματίων στην Πάτρα προχωρούν οι διοικούντες τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΕΑ Πατρών.

Σε κρατήσεις δωματίων στην Πάτρα προχωρούν οι διοικούντες τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΕΑ Πατρών. Η παραπάνω κίνηση αν μη τι άλλο δείχνει πως τουλάχιστον και στην 10η  αγωνιστική η ομάδα τους θα είναι παρούσα στην Volleyleague παρά την απόφαση της προηγούμενης Παρασκευής του διοικητικού συμβουλίου να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.novasports.gr οι άνθρωποι του Σαλονικιώτικου σωματείου έχουν ήδη προχωρήσει σε προ-κρατήσεις δωματίων και την Τρίτη το πρωί θα φιξάρουν την απογευματινή τους άφιξη προκειμένου την επομένη να αγωνιστούν με την ΕΑ Πατρών.

Έτσι κι αλλιώς η απόσυρση του Απόλλωνα από το πρωτάθλημα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι ασχέτως αν οι ιδιοκτήτες των «ροσονέρι» θεωρούσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα μπορούσαν να διαλύσουν «αναίμακτα» το τμήμα. Υπάρχουν αρκετά νομικά ερωτήματα της ΕΣΑΠ στα οποία θα πρέπει να απαντήσουν οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι στον Απόλλωνα δεν θα αγωνίζεται για το 2012 ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα αφού είχε πρόταση από τον Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.