Θα σταθεί στη νίκη ο Μέλκας

Στο νικηφόρο παιχνίδι σκέφτεται να μείνει τις επόμενες ημέρες κατά την διάρκεια των προπονήσεων ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας.

Στο νικηφόρο παιχνίδι σκέφτεται να μείνει τις επόμενες ημέρες κατά την διάρκεια των προπονήσεων ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας. Και αυτό όχι αξιολογώντας μόνο θετικά της νίκης σε βάρος του Αρη και δίνοντας εύσημα στους παίκτες του, αλλά επισημαίνοντας τα λάθη που εντόπισε στην υποδοχή και στο σερβίς.

Τις επόμενες ημέρες σκέφτεται να δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτούς του τομείς ώστε στα επόμενα παιχνίδια να μην εμφανίσει η ομάδα παρόμοια λάθη που μπορούν σε τελική ανάλυση να αποδειχθούν μοιραία. Η συνέχεια για τον Δικέφαλο είναι δύσκολη καθώς έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά παιχνίδια (Λαμία και ΠΑΟ) όπου θα κληθεί να συγκεντρώσει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί. «Εχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε και ελπίζω χωρίς να έχουμε προβλήματα. Η νίκη σε βάρος του Άρη μπορεί να μας βοηθήσει ψυχολογικά ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Θέλουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς. Μπορούμε να κάνουμε αντεπίθεση από τη νέα χρονιά», αναφέρει ο Σέρβος ακραίος, Ιβάν Μπορόβνιακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.