Στα «ερυθρόλευκα» η κορυφή (vid)

Τελικά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θα αλλάξει χρόνο ο Ολυμπιακός. Η Κηφισιά έκοψε βαθμό στον πρωτοπόρο μέχρι το απόγευμα Ηρακλή και σε συνδυασμό με την άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων» με 3-0 σετ επί της ΕΑ Πατρών στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός συγκατοικεί στο ρετιρέ με τον «γηραιό» μια εβδομάδα πριν την μεταξύ τους κόντρα στο Ρέντη.

Τελικά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θα αλλάξει χρόνο ο Ολυμπιακός. Η Κηφισιά έκοψε βαθμό στον πρωτοπόρο μέχρι το απόγευμα Ηρακλή και σε συνδυασμό με την άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων» με 3-0 σετ (25-15, 25-22, 25-16) επί της ΕΑ Πατρών στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός συγκατοικεί στο ρετιρέ με τον «γηραιό» μια εβδομάδα πριν την μεταξύ τους κόντρα στο Ρέντη.

Ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Καλμαζίδη που πιέστηκε μόνο στο δεύτερο σετ από την άχρωμη αγωνιστικά ομάδα του Χριστόπουλου.  Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν έχοντας στις φανέλες τους το λογότυπο του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην προβολή των πενταψήφιων αριθμών (14545 για κλήσεις από σταθερό και κινητό, 54020 γράφοντας τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ για SMS) στήριξης του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Γιάννης Δαλέζιος υποδέχτηκε, εκ μέρους της Διοίκησης, τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα οποία μοίρασαν ερυθρόλευκα δώρα οι βολεϊμπολίστριές, Στέλλα Χριστοδούλου και Αθηνά Δηλαβέρη.

«Η εύκολη επικράτηση είναι αποτέλεσμα της σοβαρότητας και της αποφασιστικότητας που έδειξαν τα παιδιά. Θέλω να σταθώ στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να προβάλουμε στο σημερινό αγώνα «Το χαμόγελο του Παιδιού» καθώς αποτελεί τιμή για την ομάδα που αγωνίστηκε με το λογότυπο στη φανέλα μας. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και μακάρι να γίνονται συχνά και όχι μόνο την εορταστική περίοδο. Επιβάλλεται να είμαστε κοντά στα παιδιά και σε όλους όσοι έχουν την ανάγκη μας», είπε μετά το ματς ο Γιάννης Καλμαζίδης με τον Γιώργο Χριστόπουλο να σημειώνει: «Δεν παίξαμε στο… ‘κόκκινο’ όπως πρέπει να παίζουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Μας στοίχισε η απώλεια του β’ σετ το οποίο κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος».

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 12 (10/16 επ., 1 άσο), Πετρέας 5 (4/7 επ., 1 άσο), Φιλίποφ 7 (3 άσοι, 3 μπλοκ), Νοβότνι 13 (11/18 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 100% υπ. – 80% άριστες), Ανδρεάδης 6 (3/3 επ., 2 μπλοκ), Κοκκινάκης 10 (7/11 επ., 2 μπλοκ), Κουζούνης -λ (53% υπ. – 40% άριστες) / Σωτηρίου 2, Λιβαθηνός 1, Μάρκου, Ιωάννου
ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Μαντέκας 4 (2/10 επ., 2 μπλοκ, 70% υπ. – 39% άριστες), Βούγιοβιτς 3, Παπαδόπουλος Τζ. 5 (5/9 επ.), Γιούριστς 8 (7/12 επ., 1 μπλοκ), Ασπιώτης 10 (9/17 επ., 1 άσο), Παπαδόπουλος Π. 4 (4/9 επ., 50% υπ. – 07% άριστες), Αχιλλεόπουλος -λ 42% υπ. – 26% άριστες) / Πατακιάρας, Πατρινός, Μακρυγιάννης 1 
  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.