Με Λάππα από τα παλιά. 3-2 η ΑΕΚ τον Ηρακλή

Με τον Ηλία Λάππα να μπαίνει στο τέταρτο σετ και να αλλάζει τη ροή του αγώνα η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές στα σετ κατάφερε να νικήσει 3-2 σετ (23-25, 25-22, 20-25, 25-23, 15-11) τον Ηρακλή και να σημειώσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Με τον Ηλία Λάππα να μπαίνει στο τέταρτο σετ και να αλλάζει τη ροή του αγώνα η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές στα σετ κατάφερε να νικήσει 3-2 σετ (23-25, 25-22, 20-25, 25-23, 15-11) τον Ηρακλή και να σημειώσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Πρωταγωνιστής στο ματς ήταν και ο Γιώργος Τζιουμάκας ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα στο ντέρμπι του Μετς.

Ο Ηρακλής είχε τη μεγάλη ατυχία να αγωνιστεί χωρίς τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα που έχει θλάση α΄ βαθμού. Η υποδοχή του δεν είχε ποιότητα, ο Κώστας Προύσαλης έκανε πολλά μέτρα για να βγάζει πάσες και παρότι στις κόντρα επιθέσεις ήταν πιο αποτελεσματικός από την ΑΕΚ δεν κατάφερε να είναι και αποτελεσματικός στα τελειώματα των κρίσιμων σετ.  Ο αγώνας είχε εναλλαγές στο σκορ, το σκορ ήταν κλειστό και η φάση του αγώνα έγινε στο 13-11 του 5ου σετ με την ΑΕΚ να τελειώνει τον πόντο με τον Τζιουμάκα ύστερα από μοναδικές ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του «γηραιού» για να πάρουν τον πόντο. Από την ΑΕΚ ξεχώρισαν ακόμα ο Μάκης Κανέλλος που με προσωπικές του ενέργειες πήρε το 2ο σετ, αλλά και ο Σέρβος Φιλίποφ Στοΐλοβιτς στο 4ο σετ όμως για άλλη μία φορά η ΑΕΚ είχε προβληματική ανάπτυξη. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νεόφυτος): Δρογκάρης, Παπαδόπουλος, Κανέλλος, Χαραλαμπίδης, Μότα, Στοΐλοβιτς / Γκαράς (λ), Λιόκα, Τζιουμάκας, Κουλοχέρης, Μαυραγάνης, Λάππας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Προύσαλης, Αρμενάκης, Κλίντι, Φέργκιουσον, Σωτηρίου, Ντίνας / Μπουράκης (λ), Κουκουμάκα, Μούχλιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.