Το “10” το καλό ψάχνει ο “ερυθρόλευκος” Χριστοφιδέλης

Το όνειρο του πραγματικότητα θα κάνει ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Καβαλιώτης άσσος, μετά από 2 χρόνια στην Κηφισιά, επιστρέφει στον Ολυμπιακό όπου και αναμένεται, φέτος ή την επόμενη σεζόν, να κλείσει την γεμάτη τίτλους, καριέρα του.

Το όνειρο του πραγματικότητα θα κάνει ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Καβαλιώτης άσσος, μετά από 2 χρόνια στην Κηφισιά, επιστρέφει στον Ολυμπιακό όπου και αναμένεται, φέτος ή την επόμενη σεζόν, να κλείσει την γεμάτη τίτλους, καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό! Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι (κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα) έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή! Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου!» ήταν η δήλωση του Χριστοφιδέλη που θα ψάξει φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού το “10” το καλό σε τίτλους.

Ο πιο ολοκληρωμένος εν ενεργεία Έλληνας ακραίος έχει 9 πρωταθλήματα και 9 Κύπελλα και με την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του θέλει να τα κάνει διψήφια. Ο Χριστοφιδέλης πήγε από την Καβάλα στον Ολυμπιακό το 1995, είναι ο μόνος “ερυθρόλευκος” που έχει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και είναι αυτός στον οποίο πέφτει το βαρύ φορτίο να “φτιάξει” από άποψη ψυχολογίας τα αποδυτήρια.

Ο 40χρονος θα είναι ο 4ος ακραίος, πίσω από τους δύο ξένους και τον Κοκκινάκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.