Ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός, 3-1 και την Θήρα (video)

Έξι στο έξι ο Παναθηναϊκός στην Α1 Γυναικών με την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, να κερδίζει 3-1 σετ (25-18,25-21,22-25,25-17) τον Α.Ο Θήρας στο κλειστό του Μετς.

Έξι στο έξι ο Παναθηναϊκός στην Α1 Γυναικών με την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, να κερδίζει 3-1 σετ (25-18,25-21,22-25,25-17) τον Α.Ο Θήρας στο κλειστό του Μετς.

Οι πράσινες είχαν καλύτερη επίθεση, έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα απέναντι στην Θήρα που απουσία της Όστοϊτς είχε θέμα στην υποδοχή. «Η Σαντορίνη είχε μια απώλεια μας πιεσε στο σερβίς και χάσαμε την συγκέντρωση μας αυτό είχε σαν αποτελεσμα να μειώσει η Σαντορίνη. Επιστρέψαμε και πήραμε ένα τρίποντο. Το 6 στα 6 μας χαροποιεί, αυτός είναι ο στόχος” είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο ντέρμπι στο Ρέντη. “Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτικη ομαδα θεωρητικά πάντα και θα παμε να το ευχαριστηθούμε και θα τεστάρουμε και τις δικές μας δυνατοτες. Θα προσπαθησουμε να μετρήσουμε τι έχουμε κάνε μέχρι τώρα και να το ευχαριστηθούμε»

Από την πλευρά του ο  Απόστολος Οικονόμου σχολίασε:: «Πάντα σε μία ήττα υπάρχουν πολλοί λόγοι. Η απουσία της Όστοϊτς έπαιξε ρόλο αφού είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή, αλλά δεν πρέπει να παίζει. Είχα μέσα δύο λίμπερο.Δεν πιέσαμε στο σέρβις.Το κάναμε μόνο στο τέλος του τρίτου σετ και το πήραμε. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει με 60% και εμείς με 30% σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και συγχαρητήρια για τη νίκη. Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και εμείς δεν το κάναμε».

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Χρυσομμάλη, Κωνσταντινίδου. Μερτέκη Πολ, Φίλντ, Ρίτσι, Ρόγκα (λ), Καρπουζά, Παπαδοπουλου

ΑΟΘ: Μεταξά, Ζντοβτς, Γεωργιάδου, Βεργίδου, Μουντάκη, Τέρζιτς, Αρτακιανού (λ), Τσβέτκοβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.