Έρχεται αύριο ο Βραζιλιάνος Λούκας για τον ΠΑΟΚ

Αφίξεων συνέχεια για τον ΠΑΟΚ. Μετά τον ερχομό στα άκρα του Κουβενού Χιμένες οι φίλοι του «δικεφάλου» θα υποδεχθούν αύριο το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον Βραζιλιάνο κεντρικό Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ.

Αφίξεων συνέχεια για τον ΠΑΟΚ. Μετά τον ερχομό στα άκρα του Κουβενού Χιμένες οι φίλοι του «δικεφάλου» θα υποδεχθούν αύριο το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον Βραζιλιάνο κεντρικό Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ. Ο 25χρονος διεθνής με τη «σελεσάο» θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό Τζάρεντ Μουρ ο οποίος τις επόμενες ώρες θα λύσει το συμβόλαιό του. Η πρώτη εμφάνιση του Λούκας θα γίνει, πιθανότατα, την Παρασκευή στο Βραχάτι στην επικίνδυνη έξοδο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Αρκεί μέχρι τότε να έχουν ετοιμαστεί τα χαρτιά του. Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι ο Μουρ.

Ποιος είναι ο Λούκας

Ο νέος κεντρικός του ΠΑΟΚ πριν από ένα μήνα αποχώρησε από την Ισπανική Λίγκα. Φημίζεται περισσότερο για τα προσόντα του στο μπλοκ, εκεί δηλαδή που «πονούσε» ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στα 8 ματς που έπαιξε στην Ισπανική Λίγκα πρόλαβε να πάρει 70 πόντους από τους οποίους οι 28 προήλθαν από μπλοκ. Για τις κυρίες που θα θελήσουν να πάνε στο «Παλατάκι» να δούνε τον Λούκας απλά να επισημάνουμε ότι ο Βραζιλιάνος το 2013 ήταν μέσα στους 65 ωραιότερους άνδρες στο φιλέ της χώρας του ύστερα από σχετική ψηφοφορία που έκανε site.

Δυσκολεύει για Σμαραγδή
Η άφιξη του «Λουκάο», όπως είναι το προσωνύμιό του Βραζιλιάνου, μάλλον θα «παγώσει» την μετακίνηση του Σμαραγδή στον «δικέφαλο». Το timing της αποχώρησης του Μακεδόνα τεχνικού από τον Ολυμπιακό δεν βοηθάει τον «δικέφαλο», το προπονητικό επιτελείο του οποίου είχε ήδη κινηθεί για απόκτηση αλλοδαπού κεντρικού.

Παίκτης τηλεόρασης ο Χιμένες
Στον ΠΑΟΚ πάντως τρίβουν τα χέρια τους με τον Χιμένες. Στον «δικέφαλο» έχουν να λένε για την ενέργεια και το πάθος που βγάζει ο Κουνβανός στις προπονήσεις. «Είναι παίκτης για τον οποίο θα πληρώνεις εισιτήριο» τονίζουν για τον Κουβανό σταρ οι Θεσσαλονικείς. «Κάνει πολύ «φασαρία» στην προπόνηση, είναι παίκτης που βγάζει θέαμα και είναι «τηλεοπτικός» τύπος» συμπληρώνουν για το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.