Ιστορική πρόκριση του Πανναξιακού, φωνάζει ο Παναθηναϊκός

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανναξιακός προκρίθηκε σε τελικό πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με την ομάδα του Ρούσση να κερδίζει με ανατροπή (3-2) τον Παναθηναϊκό στη Νάξο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανναξιακός προκρίθηκε σε τελικό πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με την ομάδα του Ρούσση να κερδίζει με ανατροπή (3-2) τον Παναθηναϊκό στη Νάξο. 

Οι «πράσινες» αν και είχαν τον απόλυτο έλεγχο στα δύο πρώτα σετ, έχασαν τον ρυθμό τους στην υποδοχή και είδαν τον Πανναξιακό, όχι απλά να τους ισοφαρίζει σε 2-2, αλλά να παίρνει το πέμπτο σετ με 15-13 στις λεπτομέρειες. 

Η ομάδα του Καζάζη έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία της Κυριοπούλου για τις δύο τελευταίες φάσεις που έκριναν τον αγώνα. Στο 14-13 φωνάζουν για παράβαση της Ζακχαίου στο φιλέ, ενώ στο 15-13 διαμαρτύρονται για την υπόδειξη (τέσσερις μπαλιές) που έδωσε την πρόκριση στον Πανναξιακό. 

Η ομάδα της Νάξου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό που θα προκύψει από το ζευγάρι Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται από το απόγευμα 1-0 σε νίκες και οι δύο ομάδες να παίζουν το δεύτερο παιχνίδι στη Σαντορίνη στις 19 Απριλίου. 

Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ομάδα των Κυκλάδων βρίσκεται στον τελικό του πρωταθλήματος (πέρυσι ήταν ο ΑΟ Θήρας), ενώ είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου ο Παναθηναϊκός αποκλείεται από τον τελικό από ομάδα των Κυκλάδων.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.