«Beach Pro Tour Ios Futures»: «Γυριστό» αλά… Μέσι και κάρτες στην άμμο του Μυλοπότα!

Ποδοσφαιρικό… χρώμα είχε η πρεμιέρα των αγώνων του κυρίως ταμπλό των ανδρών στο «Beach Pro Tour Ios Futures» της Ίου.

Στο πιο θεαματικό και ανταγωνιστικό ίσως ματς της ημέρας για τις ελληνικές ομάδες, οι Αργεντίνοι Azaad/Bueno επικράτησαν με 2-1 σετ των Στ. Τζιουμάκα/Κόλα, στον α’ αγώνα της φετινής διοργάνωσης, όπου… βγήκαν κάρτες!

Οι Έλληνες αθλητές «πάλεψαν» στα ίσα το ματς κόντρα στη Νο 1 ομάδα του ταμπλό, που στο τάι μπρέικ δικαίωσε τον τίτλο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ποδοσφαίρου για την παρέα του Μέσι.

Σε ένα κρίσιμο σημείο του ται μπρέικ, ο ο Maciel Bueno Torres, ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, όταν σε μια χαμένη φαινομενικά μπαλιά, με ένα περίτεχνο γυριστό με το πόδι, έβγαλε την κορυφαία και πιο θεαματική άμυνα του αγώνα, σε μία φάση που τελείωσε με πόντο για την «μπιανκοσελέστε» ο συμπαίκτης του Julian Azaad, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες από την κερκίδα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα στο σετ ο ένας εκ των δύο ξένων διαιτητών του τουρνουά, Βέλγος ρέφερι, Matthias Hoernaert «κιτρίνισε» δις στο 1-3 (για καθυστέρηση) και στο 9-9 (για διαμαρτυρία) του 3ου σετ τον έμπειρο Αzaad, που είχε συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά το τέλος του παρθενικού τους αγώνα επί ελληνικού εδάφους, όπου οι Αργεντίνοι δυσκολεύτηκαν από τον αέρα, ο 32χρονος φίλο της Ιντεπεντιέντε, Azaad τόνισε πως ο συμπαίκτης του και οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς, Μπουένο είναι εξαιρετικός πέρα από την άμμο και στο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε όπως αποκάλυψε για την αποστολή της Αργεντινής , η προθέρμανση για τους αγωνες, γίνεται σε ποδοσφαιρικό στυλ, με τους συμπατριώτες του να κάνουν πασούλες, κοντρόλ και… τακουνάκια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.