Αποθέωση για τον Άρη κόντρα στη Λαμία

Την ευκαιρία να προσφέρουν το ζεστό χειροκρότημα τους ως επιβράβευση για τη νίκη το προηγούμενο Σάββατο επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο θα έχουν την Τετάρτη (19.00) οι φίλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική κόντρα στη Λαμία.

Την ευκαιρία να προσφέρουν το ζεστό χειροκρότημα τους ως επιβράβευση για τη νίκη το προηγούμενο Σάββατο επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο θα έχουν την Τετάρτη (19.00) οι φίλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική κόντρα στη Λαμία. Ο Άρης αναζητά την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ενώ η Λαμία τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στους γηπεδούχους όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή του Ιβάιλο Μπαρούτοφ θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

 «Η Λαμία είναι ομάδα η οποία συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και έχει πετύχει ήδη μια σημαντική πρόκριση, αλλά έχει δύο ήττες εντός συνόρων κι αυτό την καθιστά επικίνδυνη» τόνισε ο κόουτς του Άρη Γιώργος Περσιανλής ενώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τη Λαμία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τριτώσει το .κακό ύστερα από τις ήττες με Παμβοχαϊκό και Ηρακλή. «Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και χρειάζεται να αποκτήσουμε σταθερότητα Αν έχουμε καθαρό μυαλό στο Αλεξάνδρειο πιστεύω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπαντιανίδης και Καραμπαλάσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.