Σύρος για κορυφή κόντρα στην Πάτρα

Την ευκαιρία να πατήσει κορυφή έχει σήμερα (19.00) ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος σε εξ αναβολής αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague υποδέχεται την αδύναμη φέτος ΕΑ Πατρών (Καραμπέτσος, Μυλωνάκης διαιτητές).

Την ευκαιρία να πατήσει κορυφή έχει σήμερα (19.00) ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος σε εξ αναβολής αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague υποδέχεται την αδύναμη φέτος ΕΑ Πατρών (Καραμπέτσος, Μυλωνάκης διαιτητές). Στο κατάμεστο νέο κλειστό της Σύρου οι «κουρσάροι» θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το …δεξί στο σπίτι τους μπροστά στις εξέδρες που θα είναι γεμάτες παιδιά. (η διοίκηση έχει καθιερώσει από φέτος μαθητική κερκίδα με τους μαθητές κάτω των 16 ετών να εισέρχονται δωρεάν).

«Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει αρκετά το γεγονός ότι αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας και θα υπάρχει ένα σχετικό άγχος, από την άλλη λείπουμε αρκετό καιρό από το νησί και το γεγονός ότι θα παραμείνουμε για μια εβδομάδα μας χαροποιεί όλους. Ξέρω ότι τα παιδιά θα θέλουν να υπερβάλουν εαυτούς, να κάνουν το κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσουν τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι φιλικό που είχαμε κάνει με τον Ολυμπιακό μας βοήθησε στο να το ξεπεράσουμε κάπως», ήταν το σχόλιο του Νίκου Νεόφυτου για τον Φοίνικα. Στην αντίπερα όχθη η ΕΑ Πατρών μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις, ετοιμάζεται για τις πρώτες εκτός έδρας δοκιμασίες (ακολουθεί το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη Μαρμούρη ΑΕ).

«Είναι ένα παιχνίδι όπου φαβορί είναι ο Φοίνικας καθώς διαθέτει μία έμπειρη ομάδα με παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Εμείς δεν έχουμε προβλήματα, αλλά δεν έχουμε ακόμη και τον επιθυμητό ρυθμό, αφού χρειαζόμαστε παιχνίδια στα πόδια μας», τόνισε ο Γιώργος Χριστόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.