Ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ

Μέχρι πριν από λίγες μέρες στην κλήρωση της Volleyleague στην Θεσσαλονίκη, οι σχέσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, γεγονός σπάνιο όταν αναφερόμαστε σε παράγοντες που προέρχονται από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες στην κλήρωση της Volleyleague στην Θεσσαλονίκη, οι σχέσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, γεγονός σπάνιο όταν αναφερόμαστε σε παράγοντες που προέρχονται από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στο Ολυμπιακό μουσείο της συμπρωτεύουσας κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά (φωτό), γέλασαν και αν μη τι άλλο έδειξαν ότι μπορούν να αποτελούσαν την φωτεινή εξαίρεση στις σχέσεις παραγόντων των “αιώνιων” αντιπάλων. Κάπως έτσι κυλούσε η σχέση, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, του προέδρου της ΕΣΑΠ και παράγοντα του Ολυμπιακού, Παντελή Ταρνατώρου, και του προέδρου του ΤΑΑ Παναθηναϊκού, “πράσινου” Χρόνη Ακριτίδη. Μέσα όμως σε λίγες ώρες αυτή η σχέση ανετράπη εξαιτίας της απόφασης της διοργανώτριας αρχής να θέσει υπό αμφισβήτηση το συμβόλαιο του Ιταλού Σαρατσένι με τους “πράσινους”.

Οι τελευταίοι μάλιστα με αιχμηρή ανακοίνωσή τους απείλησαν ακόμη και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα αν και εφόσον η ΕΣΑΠ δεν έδινε το πράσινο φως προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο Ιταλός ακραίος. Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού “φωτογράφισαν” ευθέως ως υποκινητή του θέματος τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ και όπως γίνεται αντιληπτό η μάχη των “αιωνίων” δεν θα μπορούσε να μην ανάψει. Το ντέρμπι θα συνεχιστεί την Δευτέρα το απόγευμα (16.00) στην πιο σημαντική, μέχρι την επόμενη, συνεδρίαση του 68ου διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ. Σε αυτή την συνεδρίαση “παίζονται” πολλά. Κυρίως όμως “παίζεται” η ισορροπία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.