Ψάρρας: «Στόχος η παραμονή»

Η παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1 είναι ο εφετινός στόχος των «πράσινων», σύμφωνα με τον Σάκη Ψάρρα.

Η παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1 είναι ο εφετινός στόχος των «πράσινων», σύμφωνα με τον Σάκη Ψάρρα. Ο έμπειρος παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως δε μιλά κανένας στον σύλλογο για την κατάκτηση τίτλων και υπογράμμισε πως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ηρακλής. Ο Ψάρρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών: «Το επίπεδο και η ποιότητα των παικτών είναι ένα σκαλί πιο κάτω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχει να κάνει με την έλλειψη οργάνωσης και τα οικονομικά προβλήματα που είναι μεγαλύτερα πλέον στον αθλητισμό. Έτσι, πιστεύω ότι οι ομάδες βρίσκονται περίπου το ίδιο επίπεδο και θα δούμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν: «Φέτος ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν με διαφορετικούς στόχους. Είναι κάτι περίεργο για εμάς που ζήσαμε σπουδαίες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα δεν είχε διοίκηση μέχρι το καλοκαίρι και είναι τεράστια επιτυχία που δόθηκε λύση από το πρωτοδικείο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλους τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό. Είναι χρονιά επιβίωσης και να κάνουμε κάτι θετικό φέτος. Δεν μπορώ να πω ποια θέση μπορεί να καταλάβει η ομάδα τη φετινή σεζόν. Μέχρι πέρυσι λέγαμε πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει πρωτάθλημα, όμως φέτος δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο».

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος: «Ακλόνητο φαβορί είναι ο Ηρακλής και νομίζω ότι θα είναι έκπληξη αν χάσει τον εγχώριο τίτλο»

Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου: «Ο Φοίνικας έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και έχει θέσει υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν. Είναι πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει σε παιχνίδι και δεν είναι φαβορί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.