Άναψε φωτιές ο Σαρατσένι, απειλεί με αποχώρηση ο ΠΑΟ

Ακόμη δεν ήρθε στην Ελλάδα αλλά ήδη έχει ανάψει άθελά του φωτιές.

Ακόμη δεν ήρθε στην Ελλάδα αλλά ήδη έχει ανάψει άθελά του φωτιές. Ο λόγος για τον Ιταλό παίκτη του ΠΑΟ, Σαρατσένι τον οποίο η ΕΣΑΠ το απόγευμα έβαλε στον …πάγο

με τους “πράσινους” να απειλούν ακόμα και με αποχώρηση απο τον πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” βάλλουν κατά της διοργανώτριας αρχής, φωτογραφίζουν ως υπαίτιο τον πρόεδρό της Παντελή Ταρνατώρου και σκέφτονται μέχρι και να αποχωρήσουν πρόωρα απο την διοργάνωση. Αναλυτικά η αιχμηρή ανακοίνωση του πράσινου ΤΑΑ έχει ως εξής:

“Μετά από την απόφαση-έκπληξη της Επιτροπής Μετεγγραφών της ΕΣΑΠ, ο Παναθηναϊκός δηλώνει:Μια μεταγραφή που είναι πέρα για πέρα νόμιμη τόσο κατά την Ιταλική Ομοσπονδία, όσο και  την Παγκόσμια Ομοσπονδία αλλά και  την ΕΣΑΠ.Μια μεταγραφή, η οποία τιμά τη χώρα μας και το άθλημα, αφού είναι μόλις ο τέταρτος Ιταλός παίκτης στη ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, αποδεικνύοντας ότι το πρωτάθλημα που «όλοι» λένε πως αγαπάνε, μέσα στην κρίση, μπορεί να φέρει αθλητές με περγαμηνές, που μπορούν να δημιουργήσουν υγιή ινδάλματα και να οδηγήσουν τα νέα παιδιά, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το βόλεϊ.
Το συμβόλαιο του Ιταλού ακραίου, Τζιανλούκα Σαρατσένι συντάχθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΣΑΠ, ελέγχθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα στο Δ.Σ της ΕΣΑΠ την Τετάρτη (12/10) μαζί με όλα τα άλλα συμβόλαια των ομάδων της Α1.
Δεν πείθεται κανένας πλέον. Αντίθετα είμαστε μπροστά στη δημιουργία  δεινών που οι ηθικοί και οχι μόνο αυτουργοί, δεν μπορούν να φανταστούν  που μπορεί να φτάσουν. 
Φαίνεται όμως σε κάποιους δεν αρέσει, ούτε ο δρόμος της νομιμότητας μα και ούτε η υγεία του αθλήματος. 
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ΚΑΝΕΝΑ σε αυτό το παιχνίδι των δήθεν λόγων τιμής και άλλων δηλώσεων.
Συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησαν πέρυσι με το θέμα Χριστοφιδέλη, προσπαθούν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο με την «επανεξέταση» του συμβολαίου του Σαρατσένι (χωρίς μάλιστα κανένας να το ζητήσει).
Ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει ΜΟΝΟ το δρόμο της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. Αν αυτό σημαίνει μοναχικός δρόμος, θα τον ακολουθήσει μόνος.
Δεν έχει καμία ανάγκη συμμετοχής σε πρωταθλήματα τα οποία «στήνονται» για να εξυπηρετήσουν πελατειακές σχέσεις και προσωπικές ανάγκες «επιβίωσης».
Επειδή δε θέλουμε να συμβάλουμε σε αυτό, το ΔΣ του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, καθώς και το ΔΣ του ΠΑΟ ΑΟ, θα επανεξετάσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και αν κρίνει πως αυτή μπορεί, έμμεσα, να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, προτίθεται να αποχωρήσει. Η οργή του αδικημένου, ειδικότερα στις μέρες που περνάμε, δεν έχει μέτρο και κανένας δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.