Με Τζιουμάκα διαγώνιο 3-0 ο Ηρακλής

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλέκο Λεώνη στην εξέδρα, τους νεοφερμένους Λετονούς Μεντένις και Κορζενέβιτς στον πάγκο του και με διαγώνιο τον νεαρό Τζιουμάκα ο Ηρακλής νίκησε άνετα 3-0 σετ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά των διαιτητών (ΣΥΔΠΕΒΕΘ) "Δ. ΜΟΡΕΛΛΑΣ".

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλέκο Λεώνη στην εξέδρα, τους νεοφερμένους Λετονούς  Μεντένις και Κορζενέβιτς στον πάγκο του και με διαγώνιο τον νεαρό Τζιουμάκα ο Ηρακλής νίκησε άνετα 3-0 σετ (25-20, 25-14, 25-21) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά των διαιτητών (ΣΥΔΠΕΒΕΘ) “Δ. ΜΟΡΕΛΛΑΣ”.
 
«Ουσιαστικά αυτό ήταν το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, για την ομάδα που πρόκειται να δημιουργήσουμε. Βέβαια αυτό που δείξαμε με αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε στις επίσημες υποχρεώσεις απέχει και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Θα περιμένουμε και τους δύο Λετονούς να μπούνε στην ομάδα ώστε να γίνουμε πλήρεις» ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ηρακλή Σωτήρη Δρίκου για τον αγώνα. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (2/10, 20.00) τον νικητή του ζευγαριού Επίκουρος-ΠΑΟΚ.

Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 10, Προύσαλης 1, Τανίκ 6, Τζιουμάκας 11, Σμαραγδής 8, Πελεκούδας 5, (λίμπερο Στεφάνου, υποδοχή  42%), Κράβαρικ 5.
Απόλλων Καλαμαριάς: Παπαδημητρίου 3, Πιπέργιας 1, Μπόγιοβιτς 1, Στίγγας 3, Ουσιλιάνιν 12, Τζελλάτης 7, (λίμπερο Μπαμπαλιούτας, υποδοχή 43%(, Μαυροβουνιώτης 8, Ίλιτς 1, Δημητριάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.