Υπογράφει ο Στοϊκοβιτς στον Παναθηναϊκός

Με το... στυλό στο χέρι είναι ο Σέρβος ακραίος Μίλος Στοϊκοβιτς. Ο υπό δοκιμή άσος ικανοποίησε απόλυτα με την απόδοσή του τον Νίκο Μπουτσορή στο σημερινό φιλικό ματς με τον Στρατό Ξηράς και από την Πέμπτη το πρωί περιμένει τηλέφωνο από την διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να περάσει από τα γραφεία του Ερασιτέχνη για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με το… στυλό στο χέρι είναι ο Σέρβος ακραίος Μίλος Στοϊκοβιτς. Ο υπό δοκιμή άσος ικανοποίησε απόλυτα με την απόδοσή του τον Νίκο Μπουτσορή στο σημερινό φιλικό ματς με τον Στρατό Ξηράς και από την Πέμπτη το πρωί περιμένει τηλέφωνο από την διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να περάσει από τα γραφεία του Ερασιτέχνη για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 σετ (25-13, 28-26, 25-27, 23-25) με τον Στρατό Ξηράς με τον Στοϊκοβιτς να παίρνει 22 πόντους και να δείχνει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει το «τριφύλλι» στην δύσκολη χρονιά που έρχεται. Ο Στοϊκοβιτς θα δοκιμαστεί και στο αυριανό φιλικό με τον Στρατό Ξηράς σε ένα παιχνίδι που ίσως να προλάβει να αγωνιστεί και ο Πολωνός διαγώνιος Τόμας Ζοσεφάτσκι. Ο 31χρονος θα έρθει το πρωί της Παρασκευής στην Ελλάδα και πιθανότατα θα δώσει το παρών στο φιλικό.

Η σύνθεση που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός: Ψάρρας 2, Ντονάς 10, Πανταλέων 6, Στοΐκοβιτς 22, Κοτσιλιάνος 6, Ζουπάνης 5, (λίμπερο Δαρίδης), Μαδούρας 7, Πρωτοψάλτης 5, Ηρακλής Παπαδόπουλος 1, Αγγελόπουλος 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.