Τζούριτς: «Είμαι αποφασισμένος να πετύχω στην Τρεντίνο»

Έτοιμος για το πρώτο βήμα της νέας του καριέρας αισθάνεται ο Δημήτρης Τζούριτς.

Έτοιμος για το πρώτο βήμα της νέας του καριέρας αισθάνεται ο Δημήτρης Τζούριτς. Ο νέος άσσος της πρωταθλήτριας κόσμου και Ευρώπης Τρεντίνο παίρνει την Κυριακή (19.45, TV Eurosport2) το βάπτισμα του πυρός στο Καμπιονάτο και απέναντι στην Μόντζα του Νίκου Ρουμελιώτη αναζητά την πρώτη νίκη.

«Είμαι ενθουσιασμένος, δεν μπορώ να το κρύψω» λέει από την Ιταλία ο «Μήτσος» που μετά από αναμονή 2 μηνών μπαίνει στα βαθιά του πιο δυνατού πρωταθλήματος στον κόσμο. «Έχω τρομερή επιθυμία να τα πάω καλά και να αποδείξω την αξία μου από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μια νέα καριέρα ξεκινά για μένα και είμαι έτοιμος και υπεύθυνος να την αντιμετωπίσω. Ο καλύτερος τρόπος να σπάσω τον πάγο θα είναι η νίκη. Την θέλω πάρα πολύ γιατί απέναντι μου στο φιλέ θα βρίσκεται ο Νίκος Ρουμελιώτης με τον οποίο μοιράστηκα αρκετές εμπειρίες τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική ομάδα. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση» σχολιάζει ο νέος ελληνικός πύργος της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο. Ο Τζούριτς από τις 5 Αυγούστου που βρίσκεται στο Τρέντο νιώθει βασιλιάς. Ότι ήθελε του το έδωσαν οι άνθρωποι της Τρεντίνο και πλέον νιώθει έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Θέλει να πετύχει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε του πρόταση.

«Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη σεζόν γιατί η προετοιμασία ήταν μεγάλη και δύσκολη ειδικά για μένα που πριν ξεκινήσω να προπονούμαι ήμουν δύο μήνες εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού που είχα στο πόδι μου. Οκ, ακόμη δεν είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση, νομίζω ότι ήδη βρίσκομαι στο 80%. Ο πρώτος μήνας στο Τρέντο είναι υπέροχος. Όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στην ομάδα είναι επαγγελματίες. Έκαναν τα πάντα για μένα προκειμένου να έχω τις τέλειες συνθήκες για να παίξω. Τώρα είναι η σειρά μου να τους δείξω τι αξίζω» ολοκληρώνει ο 22χρονος Τζούριτς ο οποίος ήδη έχει κλέψει καρδιές στο «Παλατρέντο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.