Με νέο αίμα 3-1 ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους Χιμένεθ και Πίντο που αναμένονται τις επόμενες μέρες στον Πειραιά αλλά με αρκετό νέο αίμα στην σύνθεσή του ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ (26-24, 22-25, 25-18, 26 -24) του Άρη στο δεύτερο, συνεχόμενο, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσαν οι δύο ομάδες στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Χωρίς τους Χιμένεθ και Πίντο που αναμένονται τις επόμενες μέρες στον Πειραιά αλλά με αρκετό νέο αίμα στην σύνθεσή του ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ (26-24, 22-25, 25-18, 26 -24) του Άρη στο δεύτερο, συνεχόμενο, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσαν οι δύο ομάδες στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Ο κόουτς του Ολυμπιακού στο πρώτο σετ χρησιμοποίησε διαγώνιο τον Κανέλλο, στο δεύτερο τον Πετρέα, στο τρίτο τον Ανδρεάδη και στο τέταρτο τον Νοβότνι.

Στο τέταρτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» Ολυμπιακός αγωνίστηκαν με τέσσερις βολεϊμπολίστες που προέρχονται από την Ακαδημία βόλεϊ του σωματείου. Έπαιξαν στην ίδια επτάδα οι Κουζούνης – Κοκκινάκης (ακραίοι), Μάρκου (κεντρικός) και Φελερής (λίμπερο).

«Παίξαμε καλύτερα από το φιλικό της Παρασκευής. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε προετοιμάσει στην αγωνιστική και τεχνική τακτική. Δούλεψε επίσης πολύ καλά ο συνδυασμός μπλοκ – άμυνα». Από την πλευρά του ο προπονητής του Αρη, Γιώργος Περσιανλής είπε: «Για εμάς ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι και έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης. Χρειάζεται φυσικά να διορθώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστική ομάδα».

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Φιλίποφ, Κοκκινάκης 17, υποδ. 62%, Νοβότνι 17, υποδ. 61%, Ανδρεάδης 6, Πετρέας 9, Κανέλλος 15  (λίμπερο Κουζούνης, 71% υποδοχή, σαν ακραίος 4 πόντοι ), Λιβαθηνός 1, Παπαδόπουλος 3, (λίμπερο Φελερής )
Άρης (Περσιανλής): Τερζής 2, Σαρικεϊσογλου 20, Κυριακίδης 3, Τακουρίδης 6, Κιόσης 10, Μπαρούτοφ 17/ Σάμαρτζιτς (λ. 67%), Ριζόπουλος 1.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.