Συνάντηση και ανακούφιση

Τέλος καλό όλα καλά για τους διαιτητές της Volleyleague ΟΠΑΠ σχετικά με τα χρέη που υπήρχαν προς τους ίδιους από την ελληνική Ομοσπονδία βόλεϊ.

Τέλος καλό όλα καλά για τους διαιτητές της Volleyleague ΟΠΑΠ σχετικά με τα χρέη που υπήρχαν προς τους ίδιους από την ελληνική Ομοσπονδία βόλεϊ. Μετά τη σημαντική συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου και του προέδρου της Ομοσπονδίας Διαιτητών, Σταύρου Μαυρικίδη, συμφωνήθηκε το οικονομικό ποσό το οποίο αναμένεται να διατεθεί στους διαιτητές κατά τη νέα περίοδο και όταν αυτή ξεκινήσει.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναστολή των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων για άγνωστο χρονικό διάστημα. Από την άλλη ένα θέμα που «έκαιγε» τους «άρχοντες» των αγώνων ήταν αυτό των οικονομικών οφειλών που υπήρχαν προς αυτούς. Μάλιστα τα χρέη αυτά φτάνανε περίπου το 1 εκατ. ευρώ.

Αυτό ήταν ένα θέμα το οποίο την περασμένη σεζόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι διαιτητές απειλούσαν με απεργίες και αποχή από τους αγώνες. Κάτι τέτοιο πάντως δε συνέβη και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί ούτε την εφετινή χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.