Έπιασαν δουλειά οι πρωταθλήτριες

Με το μικρότερο ρόστερ και τα μεγαλύτερα προβλήματα όλων των εποχών ξεκίνησε προετοιμασία ο Παναθηναϊκός στις γυναίκες.

Με το μικρότερο ρόστερ και τα μεγαλύτερα προβλήματα όλων των εποχών ξεκίνησε προετοιμασία ο Παναθηναϊκός στις γυναίκες. Οι 8 “πράσινες αμαζόνες” που αποτελούν μέχρι στιγμής την ομάδα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν στο κλειστό του ΜΕΤΣ και άκουσαν τις πρώτες οδηγίες του προπονητή τους Σπύρου Χουντουμάδη αλλά και των διοικούντων Δ. Μαλακατέ (Αντιπρόεδρος β΄) και Πανίκου Χρυσοστόμου (γενικός αρχηγός).

Στο προπονητικό τιμ προστέθηκε απο φέτος και η Άγκι Μπάμπουλη από τις παίκτριες που έχουν γράψει χρυσή ιστορία στο τμήμα. Αρχηγός της ομάδας παρέμεινε η Ξανθή Μυλωνά, δεύτερη θα είναι η Μαρία Χατζηνικολάου, ενώ το ρόστερ συμπληρώνουν η Έλενα Χριστοδούλου, η Ελένη Ιχτιάρη, η Ελένη Κουτσιβίτη, η Όλγα Μαλουσάρη, η Ελένη Μικρουδάλη και η Τζόρτζια Τσατσούρη.

«Καλωσορίζω τις νέες κοπέλες, αλλά και τις παλιές που είμαστε εδώ. Φέτος ίσως είναι η μόνη χρονιά που δεν είμαστε από την αρχή το φαβορί. Αλλά για μένα δεν έχει σημασία, γιατί κάθε χρόνο προέκυπταν κι άλλα φαβορί, αλλά στο τέλος αυτό άλλαζε. Περιμένουμε να δούμε την ποιότητα των ξένων που θα προστεθούν στο ρόστερ μας και μετά θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά τον κόσμο δίπλα μας για να στηρίξει τον σύλλογο, όπως τον στηρίξαμε κι εμείς» ήταν το σχόλιο της παλιοσειράς Ξανθής Μυλωνά ενώ απο την πλευρά του ο προπονητής, Σπύρος Χουντουμάδης τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση που έστω την τελευταία στιγμή έσωσε την προσπάθεια που έχει γίνει σε αυτό το ιστορικό τμήμα του Συλλόγου. Το χρονικό περιθώριο ήταν πολύ μικρό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πάντα όχι απλώς ανταγωνιστικός, αλλά να στοχεύει στο πρωτάθλημα. Καλωσορίζω όλα τα νέα κορίτσια και εύχομαι πάνω από όλα υγεία. Ελπίζω η διοίκηση να είναι φέτος κοντά μας, γιατί πέρυσι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το χρέος μας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.