Ο Παγιάν «τρέχει» για την Κηφισιά

O Χόρχε Παγιάν ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο στον χτεσινό φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε σήμερα θεραπεία.

O Χόρχε Παγιάν ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο στον χτεσινό φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε σήμερα θεραπεία. Το ίδιο πρόγραμμα θα κάνει και αύριο με στόχο να προλάβει το σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Α.Ο Κηφισιάς στο «Ζηρίνειο». 

O Γιώργος Κλαρούδας έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στα δυο φιλικά που έδωσε η ομάδα, την Τρίτη (με τους αναπληρωματικούς) κόντρα στον Οδυσσέα Αμαρουσίου (4-0) και την Τετάρτη (με τους βασικούς) απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1).

Στα δυο ματς, ο 47χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία, αφενός να δοκιμάσει κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, αφετέρου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα στις επίσημες διοργανώσεις.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Κηφισιά θα ολοκληρωθεί αύριο (Παρασκευή) με προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στο κλειστό της Γλυφάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.