«Το καλύτερο ματς της ΑΕΚ φέτος»

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση ήταν αυτή της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ (3-0), όπως υποστήριξε ο Τζούλιαν Τόρες. Δεν ισχύουν τα διαρκείας για τη διοργάνωση.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση ήταν αυτή της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ (3-0), όπως υποστήριξε ο Τζούλιαν Τόρες. Δεν ισχύουν τα διαρκείας για τη διοργάνωση.

«Θεωρώ ότι ήταν το πρώτο φετινό ματς που παίξαμε τόσο καλά. Είχαμε τακτική στο σερβίς και αποτελεσματικότητα στο μπλοκ. Μετά τις δυο ήττες-ιδιαίτερα εκείνη από τη Λαμία που ήταν πολύ οδυνηρή για εμάς, τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και περισσότερο την εμφάνιση. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση, μας έκανε να πατάμε πιο σταθερά στα πόδια μας» ήταν τα πρώτα του λόγια, προτού συνεχίσει:

«Εντάξει, ο Παναθηναϊκός δεν αγωνίστηκε με τη βασική του ομάδα. Από την άλλη όμως δεν είχε και τίποτα να χάσει, γι αυτό κι έπαιξε ελεύθερα. Δεν μπορώ να πω ότι το ματς ήταν ένα πραγματικό τεστ για την ΑΕΚ. Θα το χαρακτήριζα όμως σημαντικό γιατί μας επέτρεψε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Σημασία για την ΑΕΚ, που είναι μια καινούργια ομάδα είναι να κερδίζει τα παιχνίδια στα οποία θεωρητικά είναι καλύτερη από τον αντίπαλο και να αποδίδει καλά στα άλλα που δεν είναι φαβορί. Αν το καταφέρουμε αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα.» συμπλήρωσε.

Χωρίς διαρκείας κόντρα στην Κηφισιά

Το ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά, είναι αυτό που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου (21:00), στο κλειστό της Γλυφάδας.

Η «Ένωση» υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν για το συγκεκριμένο ματς:
«Το ΤΑΑ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» τα εισιτήρια των αγώνων διαχειρίζεται η ΕΣΑΠ ως διοργανώτρια και ως εκ τούτου ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν εκδώσει οι ομάδες. Για οποιανδήποτε ταλαιπωρία υπέστησαν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό,  η διοίκηση της ΑΕΚ ζητά ειλικρινώς συγγνώμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.