«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ

Τέσσερα προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Κλαρούδας ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Λαμία στο κλειστό της Γλυφάδας.

Τέσσερα προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Κλαρούδας ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Λαμία στο κλειστό της Γλυφάδας.

Στην σημερινή προπόνηση δεν έλαβαν μέρος τόσο ο Χουλιάν Τόρες ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο όσο και ο Ζόρντι Γκενς ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο ισχίο. Και οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Εθνικό.

Ο Τόρες κατά την προσγείωση του μετά από άλμα ενώ ο Γκενς εξαιτίας της ολισθηρότητας του δαπέδου. Δεν εκφράζεται ωστόσο ανησυχία για την συμμετοχή τους στον αγώνα με τη Λαμία. Δεν γυμνάστηκε επίσης σήμερα ο Κυριάκος Καλαϊτσίδης λόγω προβλήματος στο γόνατο. Στην προπόνηση σημειώθηκε και ένας απρόοπτος τραυματισμός. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος με μπάλα ο Γιάννης Μαντέκας χτύπησε σε ένα όργανο γυμναστικής και έσκισε το φρύδι του. Στη συνέχεια μετακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν τρία ράμματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.