Τα εισιτήρια του ντέρμπι στη Γλυφάδα

Από το πρωί του Σαββάτου (26/10) θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα στο πλαίσιο της Volleyleague.

Από το πρωί του Σαββάτου (26/10) θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα στο πλαίσιο της Volleyleague.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στις οποίες πήραν μέρος εκπρόσωποι της ΑΕΚ, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του γηπέδου, αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας», όπως είχε οριστεί αλλά με 1.270 θεατές στις εξέδρες, αντί για 2.270, που προέβλεπε η αρχική άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από τις αρχές, δεδομένου ότι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δ. Καλογερόπουλος ήταν στο εξωτερικό, η άδεια τέλεσης του αγώνα του εστάλη με φαξ προκειμένου να την υπογράψει! Αυτό έγινε στις 5 το απόγευμα και στη συνέχεια η διοίκηση της ΑΕΚ έσπευσε να θεωρήσει τα 1.270 εισιτήρια προκειμένου να τα διαθέσει αύριο στους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια:

«Tα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ θα διατίθενται το Σάββατο το πρωί από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) και ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 Μ.Μ  από τα εκδοτήρια του κλειστού Γλυφάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.