Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – ΠΑΟ

Από σήμερα Πέμπτη (24/10) είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague, όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Από σήμερα Πέμπτη (24/10) είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague, όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Αναλυτικά:

«Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ βρίσκονται από σήμερα (Πέμπτη) το πρωί τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το Σάββατο (26/10) στις 9 το βράδυ στο κλειστό της Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική της Volley League. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) τις εξής ώρες:
Πέμπτη: Μέχρι τις 8 το βράδυ
Παρασκευή: Από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ
Σάββατο: Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι
Το Σάββατο, μετά τις 6 το απόγευμα, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στο κλειστό Γλυφάδας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 Ευρώ.
Από τα ίδια σημεία διάθεσης, μαζί με τα εισιτήρια, διατίθενται και Κάρτες διαρκείας Οικονομικής Ενίσχυσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14).
Από τις αρχές της εβδομάδας το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι έντονο και εκτιμάται ότι το Σάββατο το κλειστό της Γλυφάδας θα είναι κατάμεστο. Ο περιορισμένος αριθμός των εκδοθέντων εισιτηρίων, κάνει την ζήτηση ακόμη πιο μεγάλη.».

«Συγχαρητήρια στις γυναίκες»

Στο μεταξύ, συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ για τη νίκη της επί της Ποστ Σβέσατ για το CEV Cup έδωσε ο αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής:

««Εκ μέρους της διοίκησης του ΤΑΑ θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή νίκη, που σημείωσε επί της Ποστ Σβέσατ. Παίκτριες, προπονητές, παράγοντες δούλεψαν πολύ για αυτό το αποτέλεσμα και με την συγκλονιστική συμπαράσταση των φιλάθλων κατάφεραν να φτάσουν σε μια μεγάλη επιτυχία.

Νίκες όπως αυτή υλοποιούν το όραμα του προέδρου μας, Κωνσταντίνου Κοτσάτου για μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ και μας κάνουν όλους υπερήφανους. Από την πλευρά μας ελπίζουμε κάποια στιγμή να χαρίσουμε και εμείς τέτοιες στιγμές στον σύλλογο και στον κόσμο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.