Γκενς: Να μην χωράει… οδοντογλυφίδα

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βλέπουν την ώρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (26/10) στις 9 μ.μ, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βλέπουν την ώρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (26/10) στις 9 μ.μ,  αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους.
Ο αρχηγός της ομάδας Γιόρντι Γκενς  δεν ξεχνάει το κατάμεστο γήπεδο, που είχε συναντήσει στην αντίστοιχη πρεμιέρα του κατά την προηγούμενη θητεία του στην «Ένωση» και δηλώνει ότι πολύ θα ήθελε να ξαναζήσει εκείνη την ατμόσφαιρα το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά ο Ισπανός πασαδόρος είπε για:

Το ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Τo πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μιας ομάδας  είναι πάντα δύσκολο. Ιδιαίτερα όταν είναι ντέρμπι, όπως αυτό που παίζουμε εμείς με τον Παναθηναϊκό.  Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπό του αλλά έχει καλούς παίκτες και κάποια στιγμή θα φανεί αυτό στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο από όσα παιχνίδια έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Γι αυτό πρέπει να πάμε στο ματς αυτό πολύ συγκεντρωμένοι».

Την παρουσία των φιλάθλων:
«Περιμένουμε από τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει βροντερό «παρών».  Νομίζω ότι εμείς οι παίκτες και ο προπονητής το αξίζουμε με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, που έχουμε κάνει ως τώρα. Και για την διοίκηση θα είναι μια ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει, να φτιάξει κάτω από δύσκολες συνθήκες αυτή την ομάδα.»

-Την εικόνα που έχει από κιτρινόμαυρη «εξέδρα»:
«Θα μου άρεσε να δω το γήπεδο γεμάτο. Όπως ήταν την πρώτη χρονιά που έπαιξα στην ΑΕΚ. Θυμάμαι, ήταν την 1η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δεν χωρούσε ούτε. οδοντογλυφίδα στις εξέδρες. Είχαμε κερδίσει τότε με 3-2 σετ. Θα χαρώ πολύ να ξαναδώ αυτή την εικόνα».

-Τη συμβολή του κόσμου:
«Προσωπικά η παρουσία του κόσμου με ανεβάζει. Είμαι Ισπανός και ζω έντονα την ατμόσφαιρα. Ακόμη και στο Ιράν που έπαιξα, ήταν γεμάτα τα γήπεδα. Ο κόσμος είναι ο 7ος παίκτης στους αγώνες του βόλεϊ. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους φιλάθλους μας είναι: «Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε ωραίο θέαμα και να βοηθήσετε την ομάδα σας.».

-Τους στόχους της ΑΕΚ:
«Κοιτάμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να «πετάξουμε αετό» και να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτό, που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια όρεξη. Το χειρότερο, που μπορεί να πάθει ένας αθλητής είναι να πιστέψει ότι έχει κατακτήσει κάτι. Τότε είναι πολύ εύκολο να χάσει από έναν κατώτερο αντίπαλο. Αυτό λέει η εμπειρία μου τόσα χρόνια στα γήπεδα».     
   
ΑΥΡΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα τεθούν στην κυκλοφορία την Τετάρτη (23/10) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) και με το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι τώρα  προβλέπεται να φύγουν με γοργούς ρυθμούς.
Υπενθυμίζουμε την κίνηση της διοίκησης του τμήματος να προσφέρει δωρεάν -μετά από κλήρωση- 5  εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14) στους φιλάθλους που θα βρεθούν το Σάββατο στο κλειστό της Γλυφάδας.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού και στην κληρωτίδα θα μπουν όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων, που θα έχουν κοπεί στον αγώνα, προκειμένου να αναδειχθούν οι 5 τυχεροί, που θα πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ .     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.