Για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ

Μετά από αρκετά παιχνίδια μακριά από την έδρα της για τη φετινή χρονιά (το κλειστό της Γλυφάδας), η ΑΕΚ θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 το πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μετά από αρκετά παιχνίδια μακριά από την έδρα της για τη φετινή χρονιά (το κλειστό της Γλυφάδας), η ΑΕΚ θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 το πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ, εξέδωσε δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων αλλά και την κλήρωση διαρκείας.

Αναλυτικά:

«Μετά από την 20ήμερη περιήγησή της  ανά την Ελλάδα  (Ρέντη, Βόχα και Πυλαία), όπου σημείωσε ισάριθμες επιτυχίες για το Λιγκ Καπ και το Πρωτάθλημα, η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επιστρέφει στη βάση της και ετοιμάζεται το Σάββατο (26.10) να ανοίξει στους φιλάθλους της για πρώτη φορά φέτος το (κατ΄ ανάγκη) «σπίτι» της , που είναι το κλειστό «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα.

Οι μεγάλες εκτός έδρας επιτυχίες επί των Ολυμπιακού, Παμβοχαϊκού και ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο χώρο του βόλεϊ και έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Όλοι θέλουν να δουν αυτή την ομάδα που ήρθε από την Α2 και παρά το γεγονός ότι χτίστηκε μέσα σε λίγες μέρες, κοιτάζει στα μάτια τις παλιές και τις νέες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στις 21.00 το ερχόμενο Σάββατο στη Γλυφάδα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, θα τεθούν στην κυκλοφορία την Τετάρτη (23/10) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) και με το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι τώρα  προβλέπεται να φύγουν με γοργούς ρυθμούς.

Παράλληλα, η διοίκηση του τμήματος ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις στους φιλάθλους που θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα στους φετινούς αγώνες της, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αποφάσισε να κληρώσει 5  εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14).

Στην κληρωτίδα θα μπουν όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων, που θα κοπούν στον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, προκειμένου να αναδειχθούν οι 5 τυχεροί. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Γι αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην αποχωρήσουν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.