«Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Το σύνθημα για νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδωσε ο Γιώργος Κλαρούδας, ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Volley League (Σάββατο, 16:00, NS3).

Το σύνθημα για νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδωσε ο Γιώργος Κλαρούδας, ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Volley League (Σάββατο, 16:00, NS3).

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, υπολογίζει όλους τους παίκτες του για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με δίωρη προπόνηση στο κλειστό της Γλυφάδας.

«Πρόκειται για δύσκολη αποστολή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και διαθέτει σκληρή έδρα. Το γήπεδό του παρουσιάζει ιδιαιτερότητες αλλά εμείς, με όσες δυνατότητες έχουμε αυτή τη στιγμή, θα κυνηγήσουμε τη νίκη, όπως κάναμε στην πρεμιέρα με τον Παμβοχαϊκό.
 Έχω πει αρκετές φορές ότι η ΑΕΚ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη. Όμως αυτό που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα στην προπόνηση, το βγάζει στο γήπεδο. Η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα, είναι μαχητική, παλεύει μέχρι τον τελευταίο πόντο. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει και στην Πυλαία» ήταν τα πρώτα λόγια του Κλαρούδα, που συνέχισε:

«Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει η τακτική. Το ποιος θα επιβάλει το παιχνίδι του στον άλλο. Εμείς θα στηριχτούμε στο καλό σερβίς προκειμένου να προβληματίσουμε την υποδοχή τους και στην άμυνα-μπλοκ για να κερδίσουμε πόντους.
Στη διάθεσή μου έχω όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει. Γιατί όποιος και να παίξει, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Στην ομάδα υπάρχει υγιής συναγωνισμός, που βοηθά κάθε παίκτη να γίνει καλύτερος, γεγονός, που λειτουργεί προς όφελος της ομάδας. Είναι ένα από τα όπλα της φετινής ΑΕΚ».

Η αποστολή της «Ένωσης» αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ενώ εκτός αποστολής, έμειναν οι Χατζόπουλος και Αχιλλεόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.