«Βασίλισσα» και στο Βραχάτι η ΑΕΚ (video)

Αφού νίκησε τον διεκδικητή του φετινού τίτλου Φοίνικα, αφού επικράτησε δύο φορές του τρεμπλούχου Ολυμπιακού πέρασε «ατσαλάκωτη» και από το Βραχάτι επικρατώντας 3-1 σετ (25-23, 22-25, 25-19, 25-23) του φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος Παμβοχαϊκού.

Αφού νίκησε τον διεκδικητή του φετινού τίτλου Φοίνικα, αφού επικράτησε δύο φορές του τρεμπλούχου Ολυμπιακού πέρασε «ατσαλάκωτη» και από το Βραχάτι επικρατώντας 3-1 σετ (25-23, 22-25, 25-19, 25-23) του φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος Παμβοχαϊκού.

Σύμπτωση λοιπόν επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για την ΑΕΚ η οποία έκανε σεφτέ στην Volleyleague με μεγάλη νίκη και σκόρερ τον Παγιάν. Παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων η ΑΕΚ έδειξε πιο έτοιμη από τον Παμβοχαϊκό που δεν μπορούσε και πάλι να τελειώσει τα σετ. Ο αγώνας αν και είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ ήταν μέτριος ποιοτικά και χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη (79) και από τις δύο ομάδες ειδικά στο σερβίς όπου έχασαν συνολικά 39 σερβίς.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν πρόβλημα στην υποδοχή αλλά το ευτύχημα για την ΑΕΚ ήταν πως για άλλη μια φορά η είσοδος του Ρουμελιωτάκης λειτούργησε ευεργετικά, συμμάζεψε την υποδοχή όταν χρειάστηκε και έβγαλε άμυνες. Ο Παμβοχαϊκός ήταν βελτιωμένος σε ορισμένους τομείς σε σχέση με τους αγώνες που έδωσε στο Λιγκ Καπ αλλά εκτός από τη μέτρια υποδοχή είχε και πρόβλημα στην ανάπτυξη με χαρακτηριστικότερη περίπτωση του Ντουσάρμ να μένει εκτός αγώνα στο πρώτο ενάμιση σετ. Ο Καναδός Κράουσε αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ως πασαδόρος ήταν αυτός που με τα σερβίς του γύρισε το 2ο σετ και έβαλε τον Παμβοχαϊκό και πάλι στον αγώνα.

«Είναι μία καλή νίκη. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να δούμε την ομάδα στα καλύτερα της. Κάνουμε ακόμα πολλά λάθη, ειδικά στην υποδοχή. Μέχρι το Δεκέμβριο θα σταθεροποιηθούμε. Μετά θα δούμε που θα βάλουμε τον πήχη. Έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι η νίκη παντού. Αν θα το πετύχουμε είναι άλλο θέμα».

Ο ακραίος της Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Αν βγει καλύτερα η υποδοχή μας θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Παίξαμε καλύτερα μπλοκ – άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο μας. Κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε». Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Τα πρώτα 100 μέτρα του μαραθωνίου του πρωταθλήματος δεν πήγαν καλά… Είναι θέμα χημείας και εμπειρίας της ομάδας. Δε μας λείπουν πολλά αλλά η αποφασιστικότητα στα τελειώματα. Σήμερα είχαμε καλύτερο σερβίς αλλά μέτριοι στην αντεπίθεση. Ο Ντουσάρμ άργησε να βρει το ρυθμό του γιατί πάλι έμεινε χωρίς προπονήσεις δύο ημέρεςλόγω της μέσης του. Ακόμα πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας και με το νέο πασαδόρο».

Ο Καναδός πασαδόρος του Παμβοχαϊκού  Τζάρεντ Κράουσε είπε: «Δεν κερδίσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε μέσα στα σετ και κυνηγούσαμε την ΑΕΚ στο σκορ. Το πρόβλημα μας είναι ότι φτάνουμε κοντά σε όλα τα σετ αλλά μας λείπει αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε». Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν: 9 άσσοι, 43 επιθέσεις, 6 μπλοκ, 39 λάθη αντιπάλων (19 χαμένα σερβίς) και της ΑΕΚ προήλθαν: 3 άσσοι, 43 επιθέσεις, 11 μπλοκ, 40 λάθη αντιπάλων (20 χαμένα σερβίς).

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Κράουσε 6 (2/2 επ., 4 άσσοι), Τζιουστινιάνο 13 (10/30, 3 μπλοκ), Κουζούνης 6 (4/15, 2 άσσοι), Ντουσάρμ 15 (11/35, 1 μπλοκ, 3 άσσοι), Κανέλλος 7 (6/10, 1 μπλοκ), Χρ. Παπαδόπουλος 7 (6/9, 1 μπλοκ) / Ζήσης (λ. – 39% υπ., 23% άριστες υπ.), Δρογκάρης, Π.Παπαδόπουλος, Ασπιώτης 4 (4/6).

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Μαντέκας 5π. (3/5, 2 μπλοκ), Καλαϊτσίδης 4 (2/4, 2 μπλοκ), Τόρες 10 (7/14, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Γκενς 5 (3/5, 2 άσσοι), Παγιάν 19 (16/37, 3 μπλοκ), Πέτρογλου 9 (9/16) / Γκούζντα (λ. – 64% υπ., 41% άριστες), Ρουμελιωτάκης 5 (3/5, 2 μπλοκ), Κρέτσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.