Κλίμα ευφορίας στην ΑΕΚ, μετά το θρίαμβο

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, με 3-2 σετ, για το Λιγκ Καπ δημιούργησε πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις της Ένωσης, που πλέον είναι πολύ κοντά στο να συμμετάσχει στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, με 3-2 σετ, για το Λιγκ Καπ δημιούργησε πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις της Ένωσης, που πλέον είναι πολύ κοντά στο να συμμετάσχει στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

Δηλώσεις στο volleyleague.gr έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος τόνισε ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού δίνει το κουράγιο στην ομάδα της ΑΕΚ να συνεχίσει στη δύσκολη σεζόν που αρχίζει, ενώ μίλησε και για το πλάνο τριετίας που προωθεί η ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια, που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος και θα σέβονται οι αντίπαλοι» δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Αλέξης Αλεξίου ο οποίος έζησε από κοντά το θρίαμβο της ΑΕΚ.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή αυτή ήταν η πρώτη επίσημη νίκη της ομάδας μας κατά του Ολυμπιακού, που είναι ο κυρίαρχος στο ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Δεν πετάμε όμως στα σύννεφα, δεν γίναμε από τη μία μέρα στην άλλη μεγάλη ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμη να διανύσουμε, γι αυτό κρατάμε χαμηλά το κεφάλι.

Αυτή η ομάδα, που στελεχώθηκε την τελευταία στιγμή και χτίστηκε μέσα σε λίγες μέρες, βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα. Η εμφάνισή της όμως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μας κάνει να πιστεύουμε ότι, αν και «νεοφώτιστη», μπορεί να πετύχει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη στου Ρέντη μάς λέει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Διοικητικά με το που αναλάβαμε, καταρτίσαμε ένα πλάνο τριετίας με βασικούς στόχους δύο: Η ΑΕΚ να εξυγιανθεί οικονομικά και τα τμήματά της να γίνουν πρωταγωνιστές σε όλα τα σπορ. Σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο, πράττουμε ό,τι είναι δυνατό για να τους υλοποιήσουμε και νίκες, όπως αυτή επί του Ολυμπιακού, μας δείχνουν ότι βαδίζουμε σωστά».

Δηλώσεις στο volleyleague.gr έκανε και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στη νίκη επί των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά σχολίασε: «Ξεκινήσαμε αργά αλλά βρήκαμε γρήγορα τη χημεία μας. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και είμαι βέβαιος ότι θα παίξει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας ανοίγει την όρεξη. Ανυπομονούμε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και η ομάδα έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων. Εγώ προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση και να δίνω το 100% κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Γκαρθία Τόρες, που έκανε ένα κομβικό λάθος στην εξέλιξη του αγώνα το οποίο δεν κόστισε στην ΑΕΚ, επεσήμανε για το θρίαμβο των «κίτρινων»: «Ήθελα να στείλω τη μπάλα στη θέση 5. Εκεί σημάδευα αλλά η γωνία επαφής της μπάλας στο χέρι μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. Ευτυχώς δεν στοίχισε αυτό το λάθος μου και η ομάδα πήρε τη νίκη που πιστεύω ότι την δικαιούταν με βάση την απόδοσή της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.