Καϋμενάκης: “Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση”

Ο Φώτης Καϋμενάκης τόνισε πως ήταν σωστή η απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όμως ήρθε καθυστερημένα.

Ο Φώτης Καϋμενάκης τόνισε πως ήταν σωστή η απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όμως ήρθε καθυστερημένα. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΑΒ αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση της ΔΟΕ, η οποία μετέφερε τους Αγώνες για το καλοκαίρι του 2021. 

Αναλυτικά, ο Καϋμενάκης αναφέρει: “Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση παρ’ όλα αυτά ήταν μία σωστή, λογική και επιβεβλημένη απόφαση πού έπρεπε να είχε ληφθεί νωρίτερα. Η ΔΟΕ θα έπρεπε να είναι θεματοφύλακας απέναντι στα ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων και να πρωτοστατεί σε γεγονότα πού αφορούν την υγεία όλης της ανθρωπότητας. Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να ρισκάρει, πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται στον βωμό τού χρήματος και των συμφερόντων. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τού 2021 ας αποτελέσουν εφαλτήριο για μία μεγάλη γιορτή όλης τής ανθρωπότητας. Σε ότι αφορά την Ολυμπιακή Φλόγα έχουμε το προνόμιο ως χώρα τής μοναδικότητας σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να την προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Μίας και έγινε ή αφή και παράδοση σίγουρα σε λάθος χρόνο, θα πρέπει ως το 2021 να παραμείνει σε εμφανές σημείο για όλο τον κόσμο, αυθεντική και ζωντανή συμβολίζοντας έτσι την ελπίδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.