NFL Super Bowl: Εισιτήρια από «χρυσάφι»! (pic)

Απίστευτες τιμές για να αποκτήσει κάποιος ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου (14/2, 01:30) ανάμεσα σε Los Angeles Rams και Cincinnati Bengals στο «SoFi Stadium».

«Xρυσάφι» θα χρειαστεί να πληρώσει ένας φίλαθλος στις Η.Π.Α. που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον 56ο τελικό του Super Bowl, τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν αυτή την στιγμή, ένας οπαδός θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του πάνω από 5.000 δολάρια, καθώς τόσο κοστίζει το φθηνότερο!

Κι αν ένας οπαδός των Los Angeles Rams δε θα χρειαστεί να πληρώσει και διαμονή, διότι ο τελικός θα λάβει χώρα στο «σπίτι» της ομάδας τους, το «SoFi Stadium», αυτό δεν ισχύει και για κάποιον των Cincinnati Bengals, που θα χρειαστεί να ταξιδέψει από το Οχάιο, για να δει τους «πορτοκαλί» να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή!

Η μέση τιμή σε ένα «μαγικό χαρτάκι» κοστίζει γύρω στις 10.000 δολάρια, με τα Μέσα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού να σημειώνουν πως πρόκειται για τα πιο ακριβά στην εποχή των Super Bowl.

Φυσικά οι τιμές για κάποια σουίτα είναι… εξωφρενικές, με αυτές να κυμαίνοναι από 540.000 μέχρι και 1.3 εκατομμύρια δολάρια! Όλα αυτά για να παρακολουθήσει κάποιος ένα ματς, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο σόου στην Αμερική κι ίσως το καλύτερο σε όλο τον κόσμο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.