Χρυσό μετάλλιο για τον ΑΣ ΓΑΙΑ

Με τέσσερις δυνατούς αγώνες που απέδειξαν τις ικανότητες, τη ψυχή αλλά και το αγωνιστικό σθένος του Διονύση Ραψομανίκη, ολοκληρώθηκε η "χρυσή" συμμετοχή του στο SLOVENIA OPEN G1 2020.

Με τέσσερις δυνατούς αγώνες που απέδειξαν τις ικανότητες, τη ψυχή αλλά και το αγωνιστικό σθένος του Διονύση Ραψομανίκη, ολοκληρώθηκε η “χρυσή” συμμετοχή του στο SLOVENIA OPEN G1 2020, του Τάε Κβον Ντο.

Ο Διονύσης Ραψομανίκης σε αυτό το βαθμολογούμενο τουρνουά G1, πέτυχε την πρώτη του διάκριση μέσα στο 2020. Ανέβηκε στο κορυφή του βάθρου των νικητών στην κατηγορία των -58 κιλών.

Η Λιουμπλιάνα και το Slovenia Open στο οποίο επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια (ήταν 3ος το 2016) θα είναι το έναυσμα αλλά και το γούρι του για τη νέα αγωνιστική του χρονιά, η οποία διαγράφεται με τα πιο αισιόδοξα χρώματα.

Το γούρια βέβαια καλά είναι αλλά η επιτυχία έρχεται μόνο με σκληρή καθημερινή προπόνηση, προσήλωση στον στόχο και “ψυχή”. 

Και ο Διονύσης πέρα από την δική του “ψυχή” ακολουθεί ένα απαιτητικό καθημερινό προπονητικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση της Ηead Coach του Συλλόγου μας κ.Τζένης Σκεπετάρη, που έδωσε για μία ακόμη φορά τον καλύτερό της εαυτό στην προετοιμασία των αθλητών. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.