Περπέρογλου: «Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα παραχώρησε ο Στράτος Περπέρογλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα παραχώρησε ο Στράτος Περπέρογλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο βετεράνος φόργουορντ μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι και την επερχόμενη συνεργασία του με τον Μίλαν Τόμιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «πάντα μου άρεσαν οι νέες προκλήσεις». 

Για τη νέα του ομάδα:
«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή μου. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα τις νέες προκλήσεις, μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτές τις καταστάσεις. Συνεπώς ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω και να προπονούμαι με τους καινούριους μου συμπαίκτες φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Επίσης ανυπομονώ να γνωρίσω λίγο καλύτερα την πόλη του Βελιγραδίου». 

Για την εμπειρία που φέρνει στην ομάδα και το κίνητρο του:
«Το κίνητρο μου είναι ότι αγαπώ και απολαμβάνω αυτό που κάνω. Είμαι ευγνώμων στο Θεό για την καριέρα μου και τις μεγάλες ομάδες και συλλόγους στους οποίους έχω αγωνιστεί. Η νέα μου ομάδα έχει στόχους και προκλήσεις και ελπίζω πως θα βοηθήσω τον Ερυθρό Αστέρα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει την επόμενη σεζόν». 

Για τον λόγο που διάλεξε τον Αστέρα και την γνωριμία του με τον νέο του προπονητή, τον Μίλαν Τόμιτς:
«Μίλησα με τον κόουτς, έχουμε δουλέψει μαζί και είχαμε εξαιρετική επικοινωνία στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με βαθιά παράδοση και μεγάλο αριθμό φιλάθλων. Θα είναι πολύ συναρπαστικό και ενδιαφέρον να παίξω με την φανέλα του».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι:
«Ξέρω καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας στο Βελιγράδι. Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίζεις μπάσκετ, παρακολουθώντας τη δράση από τις κερκίδες. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό, δεν μπορώ να περιμένω για τη στιγμή που θα παίξω μπροστά στο κοινό μας!». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.