Ανδρικόπουλος στην Ώρα των Πρωταθλητών: «Κορυφαία μου στιγμή το μετάλλιο, στόχος μου να…» (vid)

Τι σχολίασε στον Γιαννίκο Δούσκα ο Νίκος Αδρικόπουλος, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ανδρικόπουλος στην Ώρα των Πρωταθλητών:

«Σιγα-σιγά αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί. Είχα υπερένταση ύστερα από το μετάλλιο. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Έχω μέρες μπροστά μου να ξεκουραστώ. Επικοινώνησα με τους γονείς μου κατευθείαν με το που βγήκα έξω από τον στίβο.»

Για το πως επέλεξε το τριπλούν: «Είναι δύσκολο και επίπονο άθλημα του στίβου. Πρέπει να έχεις προετοιμαστεί σωστά για να πετύχεις. Δοκίμασα πολλά, όπως και μήκος. Το τριπλούν είναι παρόμοιο και το ακολούθησα».

Για την καθημερινότητά του: «Πρέπει να προσέχεις πολύ το κορμί σου. Όταν βρίσκεσαι σε περίοδο αγώνων, τα ταξίδια είναι κουραστικά».

Για το πως έφτασε στο μετάλλιο: «Ένιωσα καλά με το που έφτασα εδώ, αν και δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά μου στον κλειστό. Ο προκριματικός ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας μου. Όμως με το που πέρασα στον τελικό ήθελα να είμαι ανταγωνιστικός και τα… κατάφερα! Φέρνουν λίγο άγχος τα άκυρα, αλλά ρίσκαρα μέσα σε αυτά. Με βοήθησε ο Τσιάμης, όπως κάνει πάντα».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είναι πολύ καλό, είμαστε πολλά χρόνια μαζί και είμαστε σαν οικογένεια».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Έχω πάρει αρκετές απογοητεύσεις από τον αθλητισμό, όπως και κάποιες καλές. Σίγουρα αυτή με το μετάλλιο είναι η κορυφία μου ως τώρα. Όμως από τις δυσκολίες γίνεσαι καλύτερος και έτσι ήρθε αυτή η επιτυχία».

Για το ποιος είναι ο επόμενος στόχος του: «Θέλω να συνεχίσω από εδώ που σταμάτησα και είμαι αισιόδοξος πως είμαι αν υγιής θα καταφέρω πράγματα».

Για τις επιδόσεις που περιμένει από Καραλή και Τεντόγλου την Κυριακή:«Περιμένω δύο μετάλλια από αυτούς. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα τους στηρίξουμε».

Για το τι θα άλλαζε τώρα αν μπορούσε στον ελληνικό αθλητισμό και τον στίβο: «Είναι περιττό το να συζητάμε αυτό ενώ βιώσαμε μια τραγωδία στα Τέμπη. Προέχει αυτό και κάποια άλλη στιγμή θα συζητήσουμε το τι μπορεί να αλλάξει…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.