Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Καρασαββίδης

Λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που εν πολλοίς θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, ο Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή, Γιώργο Καρασαββίδη.

Ο τεχνικός που οδήγησε πέρυσι τους «ερυθρόλευκους» -από θέση αουτσάιντερ- στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος πανηγύρισε το Σούπερ Καπ, πιθανότατα «πλήρωσε» τον αποκλεισμό από τη Βάκερ Τουν στο European Cup και αποτελεί παρελθόν από τον πειραϊκό σύλλογο, που θα πάει με νέο προπονητή στο ντέρμπι της Τετάρτης (14/12), στην Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρασαββίδη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και την συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Ελλάδας και του φετινού Super Cup. Τη δεδομένη χρονική στιγμή κρίθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ. Γιώργο Καρασαββίδη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.