Στη Βουδαπέστη και οι Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών

Αναχωρούν το Σάββατο (18/6) και την Κυριακή (19/6) στη Βουδαπέστη, οι Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης Γυναικών και Ανδρών αντίστοιχα, για να μετάσχουν στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή των Γυναικών, μετέχουν οι αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Ξενάκη.

Μαζί τους η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, ο φυσικοθεραπευτής  Στέλιος Συρόπουλος (αργότερα θα τον αντικαταστήσει ο συνάδελφος του Σταμάτης Φώτογλου), ο τεχνικός αναλυτής Κώστας Μάρκου και το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και υπεύθυνη της γυναικείας υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί στον Όμιλο του Σέγκεντ, με αντιπάλους την Ταϊλάνδη (20/6), την Ισπανία (22/6) και τη Γαλλία (24/6).

Στην αποστολή των Ανδρών, μετέχουν οι αθλητές: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο τεχνικός αναλυτής Χρήστος Κοδέλλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος της ανδρικής υδατοσφαίρισης Γιώργος Αφρουδάκης (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική μας αγωνίζεται στον Όμιλο του Ντέμπρετσεν, με αντιπάλους την Κροατία (21/6), Ιαπωνία (23/6) και τη Γερμανία (25/6).

Γιατρός όλων των Εθνικών ομάδων στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι ο Δημήτρης Λαμπρινός.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό αφιέρωμα μας στην διοργάνωση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!