«Προσγειωμένο» φαβορί η Ισπανία

Για τους στόχους της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας έκανε λόγο ο Χοσέ Καλντερόν, χαρακτηρίζοντας την Εθνική ομάδα της πατρίδας του «φαβορί»

Για τους στόχους της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας έκανε λόγο ο Χοσέ Καλντερόν, χαρακτηρίζοντας την Εθνική ομάδα της πατρίδας του «φαβορί» μεν, λέγοντας και ότι πρέπει να είναι «προσγειωμένη» δε για να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Η Ισπανία είναι στον πρώτο όμιλο με τις Τουρκία, Λιθουανία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία και με μία ομάδα από τους προκριματικούς. «Θα είναι πολύ περίπλοκα τα περίπλοκα τα πράγματα, αλλά έχουμε καλή ομάδα και θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο γκρουπ μας έχουμε φαβορί όπως τη Λιθουανία που είναι η «οικοδέσποινα» ή την Τουρκία, από κει και πέρα είναι η Ελλάδα που πάντα έχει καλή ομάδα, η Ιταλία που έχει τρεις ΝΒΑer όπως και η Σερβία», υποστήριξε ο γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς.

Από εκεί και πέρα τόνισε:
Για τον στόχο τους: «Ο στόχος όπως και για πολλές ομάδες είναι το χρυσό, αλλά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε το φαβορί του ομίλου αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, αλλά θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή.
Πέρυσι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας και φέτος θα ξεκινήσουμε από την αρχή, πάντως το γεγονός ότι μας έχουν χρήσει φαβορί δεν μας επηρεάζει».
Για τον Σερτζ Ιμπάκα: «Είναι ακόμη ένα πίβοτ για την ομάδα και είναι πολύ σημαντικός για το ρόστερ», ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο αν θα ήθελα να αγωνιστεί στην Ισπανία λόγω lockout:«Προς το παρόν δεν σχεδιάζω κάτι τέτοιο, μετά το Ευρωπαϊκό θα δούμε τι θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.