Σχορτσανίτης: «Δεν αρνήθηκα τη συμμετοχή μου»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έσπευσε να διευκρινίσει ο ίδιος πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη συμμετοχής του στην Εθνική ανδρών ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έσπευσε να διευκρινίσει ο ίδιος πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη συμμετοχής του στην Εθνική ανδρών ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra”, ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στον τραυματισμό που φέρει στο μάτι του, εξαιτίας του οποίου δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

    «Ο καθένας μπορεί να παρερμηνεύει κάποια πράγματα όπως τον συμφέρει. Αρχικά είπα στην Ομοσπονδία οτι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας, στο μάτι συγκεκριμένα, και θα έκανα επέμβαση, όμως σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκα να βρίσκομαι στην Εθνική και ελπίζω όλα να πάνε καλά» εξήγησε ο “Big Sofo”.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγάπη του για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Εγώ έχω μεγαλώσει στην Εθνική, είναι μια μπασκετική οικογένεια που δεν θα μπορούσα να μην είμαι μέλος. Το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να κάθομαι και να βλέπω στην τηλεόραση έναν αγώνα, ενώ γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω».

    Ο δρόμος προς το βάθρο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, λόγω των πολλών απουσιών, αλλά ο Σχορτσανίτης είπε με βεβαιότητα πως όλοι οι διεθνείς θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους: «Η Εθνική έχει αλλάξει πολύ, δεν υπάρχουν αρκετοί που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Στην Πολωνία εμφανιστήκαμε με τον ίδιο τρόπο και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τώρα τα πάντα είναι ανοικτά. Θα κάνουμε προετοιμασία στο Καρπενήσι για να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη».

    Κληθείς να σχολιάσει τη δυναμική των άλλων ομάδων της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ, ο Σχορτσιανίτης απάντησε στο τέλος: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις υπόλοιπες Εθνικές που θα έχουν τις προσθήκες κάποιων παικτών που θα έρθουν από το ΝΒΑ. Ωστόσο, η Εθνική Ελλάδας είναι ομάδα, παίζουμε χρόνια μαζί, δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε σε αντίξοες συνθήκες και πάντα κάναμε το καλύτερο, κάναμε το σωστό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.