Ζούρος: «Η Εθνική πάνω από όλους»

Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους, τόνισε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μπουρούση.

Με αφορμή την απόφαση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να μην ενισχύσει την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3» εξέφρασε την έκπληξη του, τονίζοντας παράλληλα πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πάνω από όλους.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η Εθνική πρέπει να είναι πάνω από όλους και όλα ενώ σχολίασε και την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση.  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός: «Εμείς έχουμε κάνει τις κλήσεις και τον περιμένουμε στην προετοιμασία. Θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Μιλήσαμε και μαζί, αλλά το να λέμε ότι αφότου έχει γίνει η κλήση ξαφνικά παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, θεωρώ ότι πραγματικά προκαλεί έκπληξη.

Η δική μας ομάδα ανακοινώθηκε πάρα πολύ αργά, σε σχέση με τις υπόλοιπες, γιατί δώσαμε χρόνο στους παίκτες να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν. Παρακολουθώ τις άλλες εθνικές ομάδες και βλέπω πως όλοι οι παίκτες δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση, με αποκορύφωμα τον Νοβίτσκι. Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και ας μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα έχει κάνει διάσημους κάποιους παίκτες. Και κάποιοι πρέπει να σκέφτονται περισσότερο.

Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν γιατί κάποιοι μπορεί να έφυγαν, αλλά έχουν δώσει και την ψυχή τους». Τέλος όσον αφορά τον Γιάννη Μπουρούση σχολίασε: «Από τη στιγμή που υπήρξε αντιντόπινγκ κοντρόλ που έδειξε πως είναι μια χαρά και με δεδομένο πως πέρυσι έπαιξε τραυματίας για τη φανέλα της εθνικής, τα λόγια περιττεύουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.