Πάρκερ: «Θέλουμε τον τίτλο»

Να πανηγυρίσει με τη Γαλλία την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλει ο Τόνι Πάρκερ.

Να πανηγυρίσει με τη Γαλλία την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλει ο Τόνι Πάρκερ. Ο έμπειρος γκαρντ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη επί της Ισπανίας στον ημιτελικό και τη χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη νίκη των «τρικολόρ» τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά, ο Πάρκερ τόνισε: «ίναι μια μεγάλη νίκη για το γαλλικό μπάσκετ, ίσως η μεγαλύτερη στην ιστορία μας. Δεύτερος συνεχής τελικός σε Ευρωμπάσκετ είναι μεγάλη υπόθεση κι όσοι γνωρίζουν από το άθλημα αυτό αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι. Όμως δεν είναι τόσο καλή η παρουσία σε έναν τελικό όσο είναι το τρόπαιο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει ως τώρα και να το χαρούμε, όχι όμως με. αλκοόλ (γέλια). Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τον τελικό με τη Λιθουανία, που είναι σπουδαία ομάδα».

Στη συνέχεια, ο παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς υπογράμμισε: «Ήμουν νευριασμένος από την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Ένιωσα πως παίζαμε φοβισμένα και γι’ αυτό είχαμε βρεθεί να χάνουμε με 14 πόντους. Είπα στους συμπαίκτες μου πως ο αγώνας είναι μεγάλος σε διάρκεια και πως ξέρω από πρώτο χέρι ότι τίποτα δεν τελειώνει πριν την ώρα του. Για την εικόνα που παρουσιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο είμαι πολύ περήφανος κι αυτό κάνει ακόμη πιο γλυκιά τη νίκη μας. Αντιδράσαμε και συνεχίσαμε να πιστεύουμε, κάτι που δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα σαν την Ισπανία».

Τέλος, ο Πάρκερ τόνισε πως οι Γάλλοι δεν είχαν κόμπλεξ απέναντι στους Ισπανούς: «Δεν έχουμε κόμπλεξ απέναντί τους. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που είναι καλύτερη από σένα πρέπει να μάθεις. Και η Ισπανία αποτέλεσε ένα καλό μάθημα για μας. Το γεγονός ότι φτάσαμε στον τελικό οφείλεται στο ότι οι ήττες από την Ισπανία μάς οδήγησαν να γίνουμε καλύτερη ομάδα και πιο δυνατοί στις κρίσιμες στιγμές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.