Τελικός παγκοσμίου εισιτηρίου

Για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας μονομαχούν στις 18:30, οι Ιταλία και Σερβία.

Για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας μονομαχούν στις 18:30, οι Ιταλία και Σερβία, στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την έβδομη θέση του τουρνουά, η οποία, λόγω της πρόκρισης των διοργανωτών της επόμενης μεγάλης μπασκετικής διοργάνωσης, Ισπανών, στην τετράδα δίνει ένα ακόμα εισιτήριο για το συγκεκριμένου τουρνουά.

Η Σερβία έχει την παράδοση με το πλευρό της, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις κόντρα στη “σκουάντρα ατζούρα” στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετρά τρεις νίκες. Όποια ομάδα ηττηθεί θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως και η Ελλάδα. Δηλαδή μέσω της εξασφάλισης από τη FIBA μιας wild cart, για την οποία πέρα από την εθνική Ελλάδος έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Ρωσία και Τουρκία, από την Ευρώπη. Η παγκόσμια ομοσπονδία θα διαθέσει τέσσερις και για μια από αυτές ερίζουν επίσης οι Κίνα, Βραζιλία, Καναδάς και Νιγηρία.

Από την Ευρώπη έχουν προκριθεί ήδη οι Γαλλία, Λιθουανία, Ισπανία, Κροατία, Σλοβενία και Ουκρανία. Από την αφρικανική ζώνη οι Ανγκόλα, Αίγυπτος και Σενεγάλη, από την αμερικανική ήπειρο οι Αργεντινή, Δομινικανή Δημοκρατία, Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο, από την Ασία οι Ιράν, Φιλιππίνες και Κορέα και από την Ωκεανία οι Αυστραλία με τη Νέα Ζηλανδία. Επίσης ,το «παρών» θα δώσουν οι ΗΠΑ ως κάτοχοι του χρυσού μεταλλίου στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στις 22:00 η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία για τις θέσεις 5-6, σε ένα ματς περισσότερο γοήτρου, αφού και οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.