Δεν έφτανε ο Τελέτοβιτς…

Η Βοσνία το πάλεψε, πήρε τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία με 78-72 αλλά όχι και τη διψήφια διαφορά που χρειαζόταν για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βόσνιους ήταν ο Τελέτοβιτς ο οποίος σημείωσε 31 πόντους.

Η Βοσνία το πάλεψε, πήρε τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία με 78-72 αλλά όχι και τη διψήφια διαφορά που χρειαζόταν για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βόσνιους ήταν ο Τελέτοβιτς ο οποίος σημείωσε 31 πόντους.

Η ομάδα του Πέτροβιτς μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ θέλοντας να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι και αυτό φάνηκε και από το σκορ το οποίο στο τέλος του ήταν ισόπαλο 18-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Πέτροβιτς θέλησαν να έχουν το πάνω χέρι και πίεσαν αρκετά τους Λιθουανούς. Έτσι, πήγαν στα αποδυτήρια με το ισχνό προβάδισμα του ενός πόντου με σκορ 31-30.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Τελέτοβιτς μαζί με τον Τζέντοβιτς που σημείωσε συνολικά 20 πόντους πήραν την ομάδα τους απ’ το χέρι και με σκορ 57-52 την οδήγησαν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο είχε πολύ ένταση και πάθος και από τις δύο πλευρές.

Στην τέταρτη περίοδο η Βοσνία επιχείρησε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να είναι εκείνη που θα έπαιρνε την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά τόσο ο Κλέιζα όσο και ο Πότσιους είχαν αντίθετη άποψη σημειώνοντας 20 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Έτσι, η Βοσνία μπορεί να πήρε τη νίκη αλλά όχι και τη διψήφια διαφορά που χρειαζόταν για να προκριθεί και έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα:

18-18, 30-31, 52-57, 72-78


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.