Τα… χρειάστηκε η Σλοβενία

Η διοργανώτρια Σλοβενία άρχισε μεν τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ που φιλοξενεί, νικώντας με 62-60 την Τσεχία, αλλά κινδύνεψε να πάθει ζημιά στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Η διοργανώτρια Σλοβενία άρχισε μεν τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ που φιλοξενεί, νικώντας με 62-60 την Τσεχία, αλλά κινδύνεψε να πάθει ζημιά στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ήταν δεδομένο πώς θα μετέτρεπε τη «run and gun» Σλοβενία σε πιο καλή αμυντικά ομάδα και το κατάφερε! Η επίθεση των διοργανωτών, όμως, είχε προβλήματα, με αποτέλεσμα οι Τσέχοι να πάρουν θάρρος και να μετατρέψουν σε «θρίλερ» το ματς του Τσέλιε, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ του Ευρωμπάσκετ.

Η Τσεχία ναι μεν κυνηγούσε στο σκορ για την περισσότερη ώρα του αγώνα, αλλά διακριτικά και χωρίς να μείνει πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 60-60 ενάμιση λεπτό πριν το τέλος χάνοντας στις λεπτομέρειες και από φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και μετουσιώθηκαν σε βολές.

Στο 32-36 κατέληξε το ημίχρονο, στο 60-62 το τελικό υπέρ της Σλοβενίας η οποία κρατάει το γεγονός ότι μπόρεσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά το 40λεπτο. Πολύ καλός για τους Τσέχους του Πάβελ Μπουντίνσκι ήταν ο Σατοράνσκι με 12, που ήταν και ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων μαζί με τον Γιαν Βέσελι (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Για τους νικητές 11 σημείωσε ο Μπάλαζιτς, που ήταν και ο μοναδικός με διψήφια συγκομιδή αλλά για τους Σλοβένους σκόραραν τουλάχιστον τρεις πόντους οκτώ παίκτες!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.