Τιτανομαχία στο «Nick Galis Hall»

Η μεγάλη ώρα για τον 42ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε! Παναθηναϊκός Superfoods και Άρης κοντράρονται (17:00/Novasports2) στο «Nick Galis Hall» με έπαθλο την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Η μεγάλη ώρα για τον 42ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε! Παναθηναϊκός Superfoods και Άρης κοντράρονται (17:00/Novasports2) στο «Nick Galis Hall» με έπαθλο την πρώτη κούπα της χρονιάς. 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι είναι οι πολυνίκεις του θεσμού με 17 τρόπαια αναζητούν το έκτο σερί Κύπελλο, προκειμένου να ξεκινήσουν ιδανικά τη χρονιά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης των 8 τροπαίων είναι πιο διψασμένος από ποτέ. Επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου μετά το 2014 και θέλει μέσα στο «σπίτι» του να πανηγυρίσει το 9ο Κύπελλο και το πρώτο μετά το 2004.

Στα αγωνιστικά, Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρης Πρίφτης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες του, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός Superfoods (πλην του εδώ και καιρό τραυματία Γκιστ) όσο και ο Άρης δεν έχουν απουσίες. 

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall» αναμένεται να είναι «καυτή», αφού οι δύο ομάδες παρέλαβαν και εξάντλησαν τα 1.100 εισιτήρια που τους αναλογούσαν, ενώ η ΕΟΚ έχει διαθέσει και 800 προσκλήσεις. Βέβαια θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και μεγάλες «νεκρές» ζώνες προς αποφυγήν επεισοδίων. 

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17:00, όμως στα κανάλια Novasports θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα (16:00/Novasports2) με pregame και καλεσμένο τον Λευτέρη Σούμποντιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.