Καραβούλης: «Οι Αγώνες έχουν γίνει θεσμός»

Η 5η μεγάλη γιορτή του Εργασιακού αθλητισμού της Β. Ελλάδας αρχίζει αύριο Σάββατο 25 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Πανοράματος και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Μαΐου με την Τελετή λήξης στις 2.30μ.μ.

Οι φετινοί αγώνες οι οποίοι διοργανώνονται, για ακόμη μία χρονιά από τον πιστοποιημένο HOCSH, έχουν περισσότερες συμμετοχές απ’ ότι πέρυσι, απόδειξη ότι οι εταιρείες και οι εργαζόμενοι ευαισθητοποιούνται για την εργασιακή άθληση. Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Σπύρος Καραβούλης, αναφερόμενος στη διοργάνωση τόνισε: «Είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τον  Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και αυτό μας πείθει ότι οι Αγώνες κάθε χρόνο θα έχουν περισσότερες συμμετοχές. Φέτος διοργανώνουμε του 5ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στη Β. Ελλάδα, με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη που προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, και πλέον έχουν γίνει θεσμός. Ακόμη έχουμε την Αιγίδα πολλών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας και τους ευχαριστούμε.  Ο διοργανωτής είναι πιστοποιημένος Οργανισμός από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως φορέας υλοποίησης δράσεων «Αθλητικού Τουρισμού και Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αναψυχής». Έχουμε την τεχνογνωσία για μία πετυχημένη διοργάνωση και το έχουμε αποδείξει σε όλες τις διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια». Συνεχίζοντας ο κ. Καραβούλας έκανε αναφορά στα οφέλη της άθλησης των εργαζομένων: «Ενας υγιείς αθλούμενος εργαζόμενος, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι είναι περισσότερο αποδοτικός στην εργασία του. Είναι περισσότερο παραγωγικός και απουσιάζει λιγότερες ημέρες λόγω ασθένειας. Αρα η άθληση των εργαζομένων έχει μεγάλη επίδραση στην παραγωγικότητα τους. Στην Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένος ο εργασιακός αθλητισμός. Και στην Ελλάδα όμως με τις προσπάθειες που κάνει ο  HOCSH κερδίζει κάθε μέρα πολλούς φίλους. Αυτό το αποδεικνύει και ο αριθμός συμμετοχών στους αγώνες».

ΑΡΩΓΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης είναι Αρωγός των δράσεων και των ενεργειών του Οργανισμού και συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη του Εργασιακού Αθλητισμού στη Χώρα μας.

Ακόμη ο HOCSH εκπροσωπεί την Ελλάδα ως αναγνωρισμένο  μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού  Αθλητισμού, συμμετέχοντας και ως μέλη στη Διοίκησή τους.

Ο Οργανισμός έχει διοργανώσει το 2021, τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Αθήνα και διοργανώνει κάθε χρόνο τους Εθνικούς Αγώνες Οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος, είναι ένα διεθνές αθλητικό γεγονός πολλαπλών αθλημάτων που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Εργασιακού Αθλητισμού, στην προαγωγή της φυσικής δραστηριοποίησης και υγείας των εργαζομένων σε εταιρείες και οργανισμούς, αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Εδραιώνοντας τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας σαν έναν ετήσιο θεσμό, δίνει την προοπτική προσέλκυσης ομάδων από το εξωτερικό και κυρίως τις Βαλκανικές χώρες οι οποίες έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον και για τη φετινή διοργάνωση.

ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι Aγώνες περιλαμβάνουν τα παρακάτω αθλήματα:

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις,

Σκάκι, TableTennis και Darts,

Pétanque.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Δικαίωμα συμμετοχής στους 5ους αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας έχουν:

  • Εργαζόμενοι και εταιρικές ομάδες, από Εταιρείες ή Οργανισμούς
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες, μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα καθώς και εταιρικές ομάδες μελών της EFCS, WFCS και CSIT
  • Από  Εταιρείες και Οργανισμούς του  Δημόσιου ή του  Ιδιωτικού Τομέα
  • Μέλη Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.