Δρασίδου: «Θέλω να πάω καλά στη σκυταλοδρομία»

Η Μαρίλεια Δρασίδου τόνισε πως θέλει να έχει καλή απόδοση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μέτρων μεικτή γυναικών.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια αναφέρθηκε για την 20η θέση στα 50 μέτρα πρόσθιο και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της.

Αρχικά, η Δρασίδου δήλωσε: «Δεν ήταν άσχημη η κούρσα, αλλά πρέπει λίγο να δω τι λάθη έκανα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα μεγάλες προσδοκίες για το ατομικό, γιατί έχω έρθει καθαρά για την σκυτάλη. Αυτό είχα στο μυαλό μου και θέλω αύριο να πάω καλά στα 100μ ελεύθερο και να πάρουμε την πρόκριση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω δουλέψει περισσότερο στο ελεύθερο και στο πρόσθιο δεν είμαι σωματικά στα καλύτερά μου, δηλαδή θα έπρεπε να είμαι λίγο πιο βαριά και πιο δυνατή, ενώ στο ελεύθερο μου βγαίνει καλύτερα σε αυτή την κατάσταση. Ήξερα ότι η πρόκριση στα ημιτελικά ήταν μέσα στις δυνατότητές μου, αλλά δεν βγήκε. Με στεναχωρεί λιγάκι που πάντα είμαι κοντά, έχω την ευκαιρία και την χάνω, είτε εξαιτίας κάποιου τραυματισμού ή δεν μου βγαίνουν τα κιλά. Όμως το σημαντικό σε αυτό το παγκόσμιο είναι να πάρουμε τις Ολυμπιακές προκρίσεις. Είμαι αισιόδοξη, έχουμε πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα και με τα κορίτσια της σκυτάλης αλλά και με τα παιδιά ολόκληρης της αποστολής. Έχουν πάρει όλοι την πρόκριση και νομίζω ήρθε και η σειρά μου. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.