Ε.Ο.ΚΑ.Ν.: Συναντήσεις με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο

Η στενή συνεργασία με τις ομοσπονδίες σε θέματα ελέγχων και εκπαίδευσης είναι στις βασικές προτεραιότητες του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., ειδικά όταν πρόκειται για αθλήματα τα οποία έχουν προσφέρει στην Ελλάδα σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Διοικητή του Οργανισμού Δρ Γρηγόρη Λέων, με τους επικεφαλής της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Αρχικά, ο Δρ Λέων ξενάγησε στα νέα γραφεία του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. τον πρόεδρο της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. Ιωάννη Βράμπα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ιωάννη Καρρά.

Οι δύο πλευρές είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, ανταλλάσσοντας απόψεις για το ντόπινγκ, τις αντι-ντόπινγκ διαδικασίες αλλά και την εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γιατρών των Ομοσπονδιών, καθώς ο Πρόεδρος της Ε.ΚΟ.Φ.Ν.Σ. είναι παράλληλα και καθηγητής Εργοφυσιολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ από την πλευρά του ο Ιωάννης Καρράς, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Η δεύτερη συνάντηση ήταν με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. τον ενημέρωσε για το έργο του Οργανισμού και τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο διάστημα.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων πάνω στα θέματα ελέγχων και εκπαίδευσης και συμφωνία των δύο πλευρών για άμεση και στενή συνεργασία σε όλους του τομείς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας