Πυγμαχία: Ο Καμπόσος αυτοανακηρύχθηκε αυτοκράτορας (vid)

Ο Γιώργος Καμπόσος τόνισε μετά τη νίκη του επί του Τεόφιμο Λόπες πως είναι ο νέος αυτοκράτορας της κατηγορίας των ελαφρέων βαρών.

Ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη του επιτυχία και δεν έδειξε να εκνευρίζεται, παρά τα όσα έκανε ο αντίπαλός του, ο οποίος αρχικά δεν παραδέχονταν την ήττα του.

Ο Καμπόσος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Πίστεψα στον εαυτό μου, τον υποστήριξα. Είπα πάμε ξανά και ξανά. Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά το πίστεψα εγώ, πίστεψα στον εαυτό μου. Και κοιτάξτε με τώρα. Έχω τα «κοσμήματα». Δεν είμαι ο βασιλιάς, είμαι ο αυτοκράτορας. Πήγα σε όλες τις άλλες χώρες και τους νίκησα έναν προς έναν. Η νίκη αυτή είναι για τα παιδιά μου, για τον παππού μου, Γιώργο Καμπόσο, που πέθανε δύο μήνες πριν και είναι μαζί μου τώρα στο ρινγκ και το είχε πει. Για την οικογένεια μου. Και για τον πατέρα μου. Τώρα θέλω να χαρώ με τα τρία παιδιά μου, είναι ότι σημαντικότερο έχω”.

Ο Λόπες τον διέκοψε και είπε πως αυτός είναι ο νικητής του αγώνα, με τον Καμπόσο να του απαντάει ήρεμα: “Δεν πιστεύω ότι ήταν ένας κλειστός αγώνας. Φίλε προχώρα. Ήρθα εδώ με σεβασμό, σου έδειξα σεβασμό στο ρινγκ και σε νίκησα, πήρα τη ζώνη και τον τίτλο. Προχώρα, θα το ξανακάνουμε στην Αυστραλία”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.